• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neler aşerdiniz

shinomia

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
30
11
3
24
Merhaba kızlar
Erkek ve kız gebelikte neler aşerdiniz ağrılarınız nerelerdeydi? Bulantılarınız nasıldı paylaşırsanız mutlu olurum

Merhaba kızlar
Erkek ve kız gebelikte neler aşerdiniz ağrılarınız nerelerdeydi? Bulantılarınız nasıldı paylaşırsanız mutlu olurum
Benim bebeğim kız hep ekşi şeyler aserdim ve inanılmaz bir mide bulantısı baş ağrısı yaşadım ilk 16 hafta sonra geçti çok şükür.

Şırdan ve tuzlama. Doktorun izniyle 1 kere yedim. Suan deli gibi california roll aşeriyorum doguma az kaldi Allahtan. Eve ciktigim gibi 1 tanede olsa yicem.

Benim bebek erkek Aşırı derecede baş ağrım oldu. Mide bulantısı ve kusmalarım ara ara devam ediyor 24. Haftadayım
Hamileliğin başlarında ekşi turşular ve pide aşerdim

Rahatsizliklari saymıyorum ama oğlumda kahvaltıda bile et yiyordum ve ekşi aman yarabbim ekşi diye deli oluyordum, iki gebelik daha geçirdim hemen hemen aynıydı birini bilmiyorum ama diğeri kızdı düşük oldu, yine hamileyim ne et ne tatlı istmeeiyorum hiç birşey canım cekmiyor aslında, arada bı turşu o kdar onun dışında gözüm de hicbirsey yok cinsiyet daha ogrenmedik

Ben bebeğimin cinsiyetini bilmiyorum ama aşırı bir şekilde cigkofte aşermiştim öyle böyle değil bulantı ve kusmadan hiç yemek yiyemediğim halde 2 dürüm yemiştim 😂

😂 aynı şeyleri yaşayanlar farklı cinsiyet nasıl oluyor bu

Ben hamile olduğumu bilmediğim dönemde sürekli canım ciğköftr istiyordu hamile olduğumu öğrendikten sonra bir aserma durumum olmadı bebeğim kız oldu

Benim bebe kız. Hiç aşermedim. Mide bulantısı sadece 1-2 gün çok yoğun yaşadım. Kasık ağrılarım oluyor hala ara ara.

Back