• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nekadar zor bu nişannnn

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ayseren22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2009
41
6
98
selam arkadaşlar bende yardım istiyorum aralık ocak gibi nişanım olacak ve en fazla 150
lişi çağırmayı planlıyorum ama mekan konusunda kafam çok karışık salon tutrmak saçma gelio kocaman salonda bi avuç insan ama böle 150-200 kişilkbildiğiniz mekanlar varsa yardımlarınızı bekliorum..... yoksa sıkıntıdan eriyecem:1no2::1no2::a015:

slm canım.biz salon tuttuk benim nişanımda çok az kaldı.300 kişilik salon ama en ii ihtimalle 100 kişi anca olcaz.o salonda bi avuç insan.az olcaz ama napalım.eğer böyle istemiyorsan restaurant yada cafe tarzı yerleride ayarlayabilirsin..

canım üzme kendini cafe tarzı bir yer olabilir. mesela izmirde inciraltında turkuaz var. orada hem yemek yiyorsun hem canlı müzik. bu tarz bir yer olabilir.

istanbulun neresinde oturuyorsun canım? küçükçekmece sahilde love garden diye bi yer var kapalı mekanı 150-200 kişilik cafe tarzında ama insanlar nişan yapıyo bilgin olsun. Ayrıca incirli de de gönül davet var 275 kişilik ama çok büyük bi yer değil o yüzden boşluk olsa da göz yormaz bi düşün istersen canım... Ben de aralık gibi düşünüyorum nişanımı ve bahçelievler de bi spor klubünde düşünüyoruz davetler yapıolarmış

Benım nıŞanıma daha var ama bende aynı ayseren gıbıyım klasık ıstemıyorum ama yınede bıldıĞınız ufak dÜĞÜn salonları varsa yazarmısınız..

sıkıntı yapma keyfini çıkar olayın bir şekilde bulursun istediğin yeri yeter ki o anı güzel yaşa:olmaz:

ben anadolu yakasında oturuyorum kadıköy ve civarı biyer bilen varsa çok süper olacak şimdiden sıkıntıdan saçlarım dökülmeye başladı bile zayıflama desen cabası düğüne kadar iğne ipliğe dönerim heralde sanki hiç bulamayacakmışm gibi gelio :(

saLon gercekten dawetLiLerin yanında fazLaca büyük kacabiLir.buLundugun semti biLmiorum ama cafe tarzında yerLer böLe organizasyon icin daha uygun gibi.
simdiden bence cok fazLa dert etme Rabbim koLayLıkLar wersin ins.

canım benimde önümüzdeki ay nişanım var dediğin gibi nişan için düğün salonları büyük o yüzden kafe tarzı bi yer tutcaz galiba.sizde öyle yapabilirsiniz.

kızlaar dün bir arkadaşımın nişanına gittik...
Küçük çamlıca resroran 150 kişilik, orkestra, resim, yemek, pasta onlara ait...
Fiyat 2550 tl tutmuş...

canım benim benimde nişanım ctesi günü olsu yani daha çok yenii :))) sadece yakın akrabalar, komşular ve iş arkadaşlarımızı daver ettik ve yaklaşık 150 kişi filan ediyordu.. bunun içinde salon tutmak saçma olurdu bizde açık alanı olan güzel şirin bir cafeteryayı tutuk, ancak bu tarz yerlerle anlaştığında sadece mekan parası alıyorlar, orkestırası,pastası, kısacası ıvır zıvır herşeyi kendiniz tamamlamak zorunda kalıyorsunuz ama olsun onlarla uğraşmakta ayrı bir keyif..eğer çevrenizde bu tarz yerler varsa öneririm.

ya aynı dğün yapar gibi çok pahalı ya 2500 okadar düşünmedim bile ama yemekli normal okadar olması zaten en iyisi bazı salonlarda küçülte biliolar

ya çok pahalaı 2500 tl tabi ben yemekli yapmayı düşünmüorum ya bakalım bulabilirim inş düzgün biyer

2500 pahalı geldiyse sadece yemeksiz mekanı tutmanız lazım bence tek tek arayp konuşun.okmeydanında çok lüks bi restoran var 300kişilik fln sade mekana 500lira alıyolarmışş bundan pay biçin

Son düzenleyen: Moderatör:
ya çok pahalaı 2500 tl tabi ben yemekli yapmayı düşünmüorum ya bakalım bulabilirim inş düzgün biyer

ist neresinde oturuyosun bilmiyorum ama bayrampaşada tepe kafe var orayıda düşünebilirsin fiyat olarak bilmiyorum ama uygunsa bakarsın halamın kızının nişanı orda olmuştu çokta güzeldi inş istediğin gibi biyer bulursun:Saruboceq:

istanbul anadolu yakasında erenköyde oturuorum oraya yakın biyer bakıorum açıkçası düğün salonu çok ama büyük olduğundan uygun değil

cnm ataşehirde öğretmenler evi var (Zübeyde hanım öğretmenler evi) bi arkadaşımın düğünü orada yapıldı ama bir yerde birçok mekan var aşşağı katlarda daha küçükleri varmış bi ara istersen onlar daha ii bilgi verirler

ankaradaki arkadaşlara grand parkı tavsiye ederim biz nişan için orayı tutacağız 200 450 ve 1000 kişilik ayrı ayrı 3 salonu var 1000 kişilik salon düğün için ve harika bir yer.en güzel yanı salonda hiç kolon olmaması

kızlar ben yeni üyeyim
aralık ayında kısmetse nişan yapmayı planlıyoruz ist. anadolu yakasındayım fakat avrupa yakasıında fazla uzak olmayan bir yerlerde mekan arayısı içindeyim.
100 kişilik pastalı ve canlı müzikli bir mekan isitiyorum, restaurant veya beşiktaş ögrtenmen evi beyoglu ogrtenmen evinde yada sizlerin tavsiye edebilecegi şık temiz mekanlar varsa bilgilerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

Back