- 17 Mart 2021
- 19
- 1
- 24
- Konu Sahibi browniegirl
Neka iğneli epilasyondan yüz için randevu aldım. Burada iğneli epilasyon yaptıranlar memnun kaldınız mı? Veya hangi iğneli epilasyon merkezinden memnun kaldınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba başladınız mı memnun musunuz , bende iyi bi yer arıyorum.Neka iğneli epilasyondan yüz için randevu aldım. Burada iğneli epilasyon yaptıranlar memnun kaldınız mı? Veya hangi iğneli epilasyon merkezinden memnun kaldınız?
haftaya gideceğim, memnun kalıp kalmadığımı yazarım :)Merhaba başladınız mı memnun musunuz , bende iyi bi yer arıyorum.
Çok memnun olurum . Benimde yaptırmm lazım. Çok utanıyorum , iz olmasından da korkuyorum .Inşallah sıkıntısız kurtuluruz . Neka nin dk si ne kadar , birde randevu almak zor oluyormu , çünkü mart da randevu aldım diye yazmışsınız ona gidemediniz mi.haftaya gideceğim, memnun kalıp kalmadığımı yazarım :)
Merhaba gidebildiniz mı epilasyon randevunuza. Bende temmuz gibi randevu almayı planlıyorum. Şehir dışından gideceğim .Memnun kaldiniz mi.haftaya gideceğim, memnun kalıp kalmadığımı yazarım :)
Memnun kalmanıza çok sevindim. Inşallah cok guzel sonuclar alirsiniz . Lütfen yazın.Evet gittim, randevu bulmak çok zor değil. Bir-iki haftaya veriyorlar. neredeyse hiç acımadı diyebilirim. Şuanlık memnunum. Kabuklanma daha olmadı, ileriki günlerde yine yazarım :)
Merhaba Nekaya gidebildiniz mi ben de randevu almak istiyorum iletişim bilgileri için yardımcı olabilir misiniz bir de dakika ücreti hakkında bilgilendirebilir misinizNeka iğneli epilasyondan yüz için randevu aldım. Burada iğneli epilasyon yaptıranlar memnun kaldınız mı? Veya hangi iğneli epilasyon merkezinden memnun kaldınız?
Ben nişantasındaki subelerine gidiyorum. Google’a yazınca numarası çıkıyor. Dakikası 5tl’ye gidiyorum. Sonuçtan memnunum bir sorun yok suan :)Merhaba Nekaya gidebildiniz mi ben de randevu almak istiyorum iletişim bilgileri için yardımcı olabilir misiniz bir de dakika ücreti hakkında bilgilendirebilir misiniz
Merhaba neka ya yüz bölgesi için mi gidiyordunuzBen nişantasındaki subelerine gidiyorum. Google’a yazınca numarası çıkıyor. Dakikası 5tl’ye gidiyorum. Sonuçtan memnunum bir sorun yok suan :)
merhaba memnun kaldınız mı? son durumuz nasılBen nişantasındaki subelerine gidiyorum. Google’a yazınca numarası çıkıyor. Dakikası 5tl’ye gidiyorum. Sonuçtan memnunum bir sorun yok suan :)
merhaba başladınız mı acaba? ya da şu an durumunuz nasıl bilgi verebilir misinizMerhaba neka ya yüz bölgesi için mi gidiyordunuz
ne kadarMerhaba, ben neka nişantaşı şubesine gidiyorum. Fiyatları pahalı ama memnunum
Muhtemelen çok daha ucuzları vardır, şu an için memnun olduğumdan devam ediyorum.ne kadar
yüz ve göbek ücreti ne kadar acabaBacak ve kol için dakikası 25tl, koltuk altı 28tl, genital 40tl. Çalışanlar oldukça hızlı yapıyor ama yine de yüksek bi meblağ ödüyorsunuz. Hatta ben neka'ya buradaki yorumlarda eli en hızlı olan merkez dendiği için gittim.
28tl ama ocakta zam gelir diye düşünüyorum.yüz ve göbek ücreti ne kadar acaba