bende öyle tahmin etmiştim.. gümüşlükte yaşıyor ama bi türlü denk gelip göremedim çok severim iyileşsin yaaAcıbadem'deymiş.
Nejat işler'in sayfasının facebooktaki durum güncellemesi;
"""Ölüm döşeğinde bir insan için "Kafayı çeke çeke ciğersiz kaldı!" gibi vicdansız başlık atan Akit'e ALLAH belanızı versin diyoruz.""
Ben bir yorum yapamıyorum bu zihniyete..Ne kadar sövsem az...Bu fotoğraf birilerinin zoruna gitti sanırım...
Eki Görüntüle 940659
Tez zamanda iyileşsin, şifasını bulsun inşallah...
Yazik daha cok genc cokta severim allah acil sifalar versin. Bazilarinizin tepkisini alabilirim ama tamamen yesilayci bir dusunceyle diyorumki alkol, sigara ve uyusturucu tamamen yasaklanmali uyusturuyla ilgili tedbirler arttirilmali yoksa bu tarz haberleri cok duyariz daha.
Alkol bilinçli tüketilirse yasaklanacak bir şey olmamalı. Sonuçta balığın yanında içtiğim iki duble rakı beni ilgilendirir. Yasaklarla hiçbir şeye çözüm bulunamaz ki. Uyuşturucu yasak diye tüketilmiyor mu, tam tersi, yeraltından dönüyor bütün trafik. O nedenle alkol ve sigara tüketiminin yasaklanması daha vahim sonuçlar doğurur. İran'da alkol yasak ama kapalı kapılar ardında kaçak içkiler içiliyor.
Nejat işler'in sayfasının facebooktaki durum güncellemesi;
"""Ölüm döşeğinde bir insan için "Kafayı çeke çeke ciğersiz kaldı!" gibi vicdansız başlık atan Akit'e ALLAH belanızı versin diyoruz.""
Ben bir yorum yapamıyorum bu zihniyete..Ne kadar sövsem az...Bu fotoğraf birilerinin zoruna gitti sanırım...
Eki Görüntüle 940659
Tez zamanda iyileşsin, şifasını bulsun inşallah...
Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde de "olmasaydın da olurduk" yazmışlardı. akitin iktidarla olan "gönül bağı" malum. şimdi illa akite bildiği yerden vurup da, başbakanın bağırsak kısaltma ameliyatlarını mı hatırlatmak gerek, onu bilemedim. malum ordan da epey malzeme çıkar yani...
Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde de "olmasaydın da olurduk" yazmışlardı. akitin iktidarla olan "gönül bağı" malum. şimdi illa akite bildiği yerden vurup da, başbakanın bağırsak kısaltma ameliyatlarını mı hatırlatmak gerek, onu bilemedim. malum ordan da epey malzeme çıkar yani...
Akitin ne oldugunu herkes biliyor zaten karaktersizler. 10 kasimdaki o hadsizliklerine en guzel cevabi okey vermistiolsaydik olmazdiniz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?