• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nejat İşler Yoğun Bakımda

• Konu Sahibi Konu Sahibi shot
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

shot

Hüseyin Şevki Topuz Fan Club
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
10.690
26.447
548
Gece gece gerçekten üzüldüğüm bir haber oldu.

Ünlü oyuncu Nejat İşler'in, gelişen septik şok sonucunda akciğerlerinin ciddi şekilde etkilendiği bildirildi.

Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada, sanatçı Nejat İşler'in, 17 Ocak'ta saat 00.15 sıralarında hastanelerinin acil servisine başvurduğunu belirtti.

Acil serviste yapılan muayene ve tetkikler sonucunda İşler'in tedavisine yoğun bakım servisinde devam edilmesine karar verildiğini aktaran Aksoy, şunları kaydetti:

"Muayene ve tıbbi tetkikler sonrasında hastamızda, şiddetli akciğer enfeksiyonuna bağlı solunum yetmezliği ve enfeksiyonun çok ilerlemiş olmasına bağlı olarak septik şok tablosu saptandı. Septik şok, çoklu organ yetmezliği ile seyreden ve yüksek hayati riskin oluşabildiği klinik bir tablodur. Bu tanı sonucunda tedavisi, yoğun bakım ünitesinde devam ettirilmektedir. Hastamızda gelişen septik şok sonucunda akciğerleri çok ciddi şekilde etkilenmiştir. Aynı zamanda böbrekler, kalp ve kan hücrelerinin ve karaciğerin de bu durumdan etkilendiği tespit edilmiştir. Solunum cihazına bağlı olduğu için uyutulan hastamızın tedavisi halen yoğun bakım ünitesinde devam etmektedir. Hastamız, göğüs hastalıkları, yoğun bakım, enfeksiyon hastalıkları, gastroenteroloji ve kardiyoloji uzmanları tarafından takip edilmektedir."
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25599856.asp

Geçmiş aylarda ölmek için var gücüyle çalıştığı(alkol,sigara,uyuşturucu) söyleniyordu...Ama septik şok bambaşka ve çok ciddi bir durum...

Umarım sağlığına kavuşur, çok genç daha:50:

Doktorunun yaptığı açıklama hiç iç açıcı değil.
Sevdiğim bir sanatçıdır kendisi umarım sağlığına kavuşur.
Geçmiş olsun

:53: Gerçekten çok üzüldüm yahu. Çok severim ben bu adamı...Umarım iyileşir.

Gencecik bir insan gerçekten üzücü bir durum.
Allah şifa versin kendisine.

​Geçmiş olsun tez zamanda Rabbim şifasını verir inşallah.

Çok ama çok üzüldüm ;( İnanasım gelmedi..Durumunun alkolle ilgisi yok sanırım..:26:
umarım düzelir...

Nejat işler'in sayfasının facebooktaki durum güncellemesi;

"""Ölüm döşeğinde bir insan için "Kafayı çeke çeke ciğersiz kaldı!" gibi vicdansız başlık atan Akit'e ALLAH belanızı versin diyoruz.""

Ben bir yorum yapamıyorum bu zihniyete..Ne kadar sövsem az...Bu fotoğraf birilerinin zoruna gitti sanırım...

Eki Görüntüle 940659

Tez zamanda iyileşsin, şifasını bulsun inşallah...

Yazik daha cok genc cokta severim allah acil sifalar versin. Bazilarinizin tepkisini alabilirim ama tamamen yesilayci bir dusunceyle diyorumki alkol, sigara ve uyusturucu tamamen yasaklanmali uyusturuyla ilgili tedbirler arttirilmali yoksa bu tarz haberleri cok duyariz daha.

" Yapılan tedaviye bugün akşam saatlerinde Nejat'tan yanıt geldi ve böbrek değerleri yükselmeye başladı. '' diyor son dakika'da..

Umarım tez vakitte sağlığına kavuşur, Allah acil şifalar versin..

"""Ölüm döşeğinde bir insan için "Kafayı çeke çeke ciğersiz kaldı!" gibi vicdansız başlık atan Akit'e ALLAH belanızı versin diyoruz.""

Ben bir yorum yapamıyorum bu zihniyete..Ne kadar sövsem az...Bu fotoğraf birilerinin zoruna gitti sanırım...

Eki Görüntüle 940659

Atam'ın bulunduğu her şey zorlarına gidiyor canım.

**
Çok üzüldüm; Allah şifa versin.

Yazik daha cok genc cokta severim allah acil sifalar versin. Bazilarinizin tepkisini alabilirim ama tamamen yesilayci bir dusunceyle diyorumki alkol, sigara ve uyusturucu tamamen yasaklanmali uyusturuyla ilgili tedbirler arttirilmali yoksa bu tarz haberleri cok duyariz daha.

Alkol bilinçli tüketilirse yasaklanacak bir şey olmamalı. Sonuçta balığın yanında içtiğim iki duble rakı beni ilgilendirir. Yasaklarla hiçbir şeye çözüm bulunamaz ki. Uyuşturucu yasak diye tüketilmiyor mu, tam tersi, yeraltından dönüyor bütün trafik. O nedenle alkol ve sigara tüketiminin yasaklanması daha vahim sonuçlar doğurur. İran'da alkol yasak ama kapalı kapılar ardında kaçak içkiler içiliyor.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da İşler’in hastanede bulunan ailesini ziyaret etti. Ailesinden İşler’in sağlık durumu ile ilgili bilgi alan Kocadon, hastane çıkışı basın mensuplarının sorularını cevapladı. Başkan Kocadon, şunları söyledi: "Şu anda tabi ki Nejat Bey'in rahatsızlığı devam ediyor. Şu anda yoğun bakımda. Doktor arkadaşların yapmış olacağı bir ortak karar ile belki sevk edilebilir veya tedavisine burada devam edilebilir. Şu anda tedavisi devam ediyor. Durumu hepimizin duyduğu gibi yoğun bakımda devam ediyor. Fakat doktor arkadaşlar bu durumu atlatacağına inanıyor. Ben de inanıyorum. Ailesi ile de görüştüm. Ailesi de inanıyor. Birlik beraberlik içinde, manevi desteklerimiz ile Nejat kardeşimizin bu hastalığı yeneceğine inanıyorum. Tabi bu gibi durumlarda hepimiz üzgünüz. Sonuçta bir evlat biliyorsunuz. Anne, baba üzgün, biraz da şaşırmış durumdalar. Birden bire böyle bir haber alınca. Ama sakinliğini koruyor aile. Zaten ailede de doktor bir üye var. Doktor olması da çok güzel bir durum bir ailede. Artık hep beraber, doktor arkadaşlar ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar."

SANATÇI DOSTLARI HASTANEYE AKIN ETTİ

Yılın büyük bölümünü Gümüşlük'te geçiren ve beldedeki çevre, doğa ve siyasi eylemlere destek verip bazen de öncülük yapan ünlü oyuncu 42 yaşındaki Nejat İşler'in Bodrum'da bulunan ve İstanbul'dan uçakla bu sabah gelen sanatçı dostlarından Murat Ateş, Fikret Kuşkan, Ayşe Özyılmazel, Derya Şensoy, Aşkın Şenol, Dost Elver ile Gümüşlük'te yaşayan dostları hastaneye gelerek sağlık durumu hakkında bilgi almaya çalıştı. Kuşkan "Son durumu ile ilgili bilgi almak için geldik, dualarımız Onunla" dedi. Bu arada eski kız arkadaşı Berrak Tüzünataç'ın da Nejat İşler'in yanında, hastanede kaldığı öğrenildi.

"KAN DEĞERLERİ NORMALE DÖNMEYE BAŞLADI"

Bu sabah saatlerinde İstanbul'dan Bodrum'a gelen İşler'in sanatçı arkadaşlarından Dost Elver, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan "Nejat hayata tutunmak için tüm mücadelesini ve inatçı tavrını sergiliyor. Kan değerleri normale dönmeye başladı. Dualarımız Nejat ile" mesajını yayınladı.
İşler'in sağlık durumu ile ilgili bilgi almak için sanatçı dostlarından Ceyda Düvenci, Yönetmen Murat Şeker ve Şevval Sam'ın da hastaneye geldiği görüldü. Yönetmen Murat Şeker hastaneden çıkarken "Elimizden gelen bir şey yok, dua edeceğiz ama yine de duramadık buraya gelip arkadaşımız hakkında bilgi almak istedik, inşallah iyi olacak" dedi. Ceyda Düvenci, ise "Nejat için dualarımızı eksik etmeyelim" diye konuştu.

Alkol bilinçli tüketilirse yasaklanacak bir şey olmamalı. Sonuçta balığın yanında içtiğim iki duble rakı beni ilgilendirir. Yasaklarla hiçbir şeye çözüm bulunamaz ki. Uyuşturucu yasak diye tüketilmiyor mu, tam tersi, yeraltından dönüyor bütün trafik. O nedenle alkol ve sigara tüketiminin yasaklanması daha vahim sonuçlar doğurur. İran'da alkol yasak ama kapalı kapılar ardında kaçak içkiler içiliyor.

Yasaklarla bir yere varilamayacaginin farkindayim aslinda benim ki biraz utopik bir dusunce sanirim. Siz bilincli tuketiyorsunuz ama herkes sizin gibi bilincli degil goruldugu gibi :-( benim babamda alkolikti.hic uretilmese tum dunyada boyle bir bilinc olsa insanlar hic ulasamasalar. Neyse dedigim gibi ziyadesiyle hassasim bu konuda yasam tarzlarina mudahale olarak anlamlandirmanizi istemem. Cunku bu benide ziyadesiyle rahatsiz eder :-)

Eki Görüntüle 940659

Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde de "olmasaydın da olurduk" yazmışlardı. akitin iktidarla olan "gönül bağı" malum. şimdi illa akite bildiği yerden vurup da, başbakanın bağırsak kısaltma ameliyatlarını mı hatırlatmak gerek, onu bilemedim. malum ordan da epey malzeme çıkar yani...

Atatürk'ün ölüm yıl dönümünde de "olmasaydın da olurduk" yazmışlardı. akitin iktidarla olan "gönül bağı" malum. şimdi illa akite bildiği yerden vurup da, başbakanın bağırsak kısaltma ameliyatlarını mı hatırlatmak gerek, onu bilemedim. malum ordan da epey malzeme çıkar yani...

Akitin ne oldugunu herkes biliyor zaten karaktersizler. 10 kasimdaki o hadsizliklerine en guzel cevabi okey vermisti :-) olsaydik olmazdiniz diye :-):-):-)

Akitin ne oldugunu herkes biliyor zaten karaktersizler. 10 kasimdaki o hadsizliklerine en guzel cevabi okey vermisti :-) olsaydik olmazdiniz diye :-):-):-)

Tüm kadrosunu da çocuk istismarcılarının oluşturduğunu unutmayalım...

Back