Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutfak Dekorasyonu nehir çatal kaşık bıçak seti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kayınvalidem kullanıyor bence çok başarılı kaliteliMerhabalar. Nehir çatal kaşık seti kullanan var mı önerir misiniz?
- 8 Ocak 2019
- 694
- 1.625
- 28
- 29
ben de çeyiz için düşünüyorum hem fiyatı daha uygun gibi geldi :)benimde var çeyizlik almıştım kullanmadım başarılı bir ürün bence
teşekkür ederim çeyiz için almayı düşünüyorum kararma olmuyorsa çok iyi:)Benim de annem kullanıyor çok güzel yanı kararma yok ağır çok kaliteli
- 8 Eylül 2014
- 1.092
- 1.194
- 333
2 yıldır günlük olarak kullanıyorum bi sorun olmadı dahaMerhabalar. Nehir çatal kaşık seti kullanan var mı önerir misiniz?
- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
jumbo da çok pahalı sanki ama hisar ya da nehir alacağım sanırım çok teşekkür ederim :)ben 13 aylık evliyim... nehirin çatal bıçak takımını aldım ve memnunum parlaklığından da herşeyinden de..
karaca vs. gibi ürünlere o kadar para veriyoruz ama bana karacadan hediyeler geldi hepsini attım yada başkasına hediye ettim.. bence ya nehir yada jumbo
- 13 Haziran 2019
- 1.150
- 1.453
- 133
- 28
- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
A101 e her zaman nehir kaşık, çatal kepçe vs.. Ürünleri gelir ve hepsi var bende çok memnunum. Tavsiye ediyorum.Nehir'in kepçe takımları da var Trendyolda, kullanan var mı güzel mi onlar da? Nehir Sahra 5li kepçe kevgir takımını beğendim düz sade bir model ama emin olamadım.
- 7 Haziran 2011
- 1.195
- 1.220
- 333
Çok teşekkür ederimA101 e her zaman nehir kaşık, çatal kepçe vs.. Ürünleri gelir ve hepsi var bende çok memnunum. Tavsiye ediyorum.