• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatiften sonra aşırı kasık ağrısı ve parça parça kanama...

wiselight

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2011
59
2
36
Ankara
Arkadaşlar merhaba, birkaç gündür hayatımın en zor günlerini yasıyordum. Biliyorsunuz 31 Aralık günü negatif sonucunu aldım. Ertesi gün kanamam damla damla başladı. 3 gün boyunca hep damla damla devam etti. Dördüncü gün aşırı kasık ağrısı ile uyandım, kıpırdayamadım bile. Acilen doktoruma gittik. Muayene etti, negatiften sonra bu normal dedi, başka açıklama yapmadı. Ağrı kesici kullanma dedi, serum taktılar, bir saat dinlendim. Sonra tekrar muayene etti. Ama bu sefer karından ultrasonla muayene etti. (ilk muayene alttan olmustu) Hemşire ile aralarında şöyle bir konusma gecti: Kan testi negatifti değil mi? Acaba bir daha mı kan testi yapsak? Bir sorun mu var dedim, yok dediler. Merkezden çıkarken 3 gün rapor yazacağım dedi. Şaşırdım, demekki bir günde geçecek bir ağrı değil dedim. Ertesi gün ciğer parçasına benzer, farklı büyüklüklerde parça parça (pıhtı gibi) kanama olmaya başladı ve bu 3 gün devam etti. Kasık ağrısı da devam ediyordu tabii. Merak ettiğim şey şu: sizler de negatif sonucundan sonra bunları yaşadınız mı? Yoksa bu "kimyasal" dediğiniz olay mıydı? Acaba kanda negatif çıkmasına rağmen düşük yaşamış olabilir miyim? Allah yardımcımız olsun...

Cnm 3 negatifim var ama bu tarz bişey hiç yaşamadım ilaçları kestikten 3-4gün sonra normal kanama başladı, normal adet günüm kadar sürdü ve bitti her seferinde...
Bencede bir düşük söz konusu ama kimyasalmı geç tutunmuş bir bebekmiydi bilemem ama düşük belirtilerine çok benziyor anlattıkların hemen yeni bir tahlil yapılsa belli olurdu bthcg den...düşük yapmış bile olsan hemen anında düşmüyor o hormon degerleri.

Cnm 3 negatifim var ama bu tarz bişey hiç yaşamadım ilaçları kestikten 3-4gün sonra normal kanama başladı, normal adet günüm kadar sürdü ve bitti her seferinde...
Bencede bir düşük söz konusu ama kimyasalmı geç tutunmuş bir bebekmiydi bilemem ama düşük belirtilerine çok benziyor anlattıkların hemen yeni bir tahlil yapılsa belli olurdu bthcg den...düşük yapmış bile olsan hemen anında düşmüyor o hormon degerleri.

Paylaşımın için teşekkür ederim. Kime sorduysam düşük dediler. Ama bunu bir tek doktorumdan duymadım. Çok üzüldüm. Negatif dediklerinde ne kadar üzüldüysem şimdi iki katı, yüz katı, bin katı üzüldüm. Allahım nasip etmiş işte, acaba doktorun bir ihmali ile mi böyle oldu? Birde 14. gün kanda negatif çıkması normal mi? Yani aslında bebek varken de negatif çıkması mümkün mü? Yani bir daha test yapsalardı -ki yapmadılar- acaba pozitif mi görecektim?

bemimde transferim negatifle sonuçlandı.tahlil gününden 2 gün sonra adet kanamam başladı normal sürdü ancak bittikten 2 gün sonra hafif kanamalar yine başladı ve 5 gün sürdü ama ilk ili günü hafif kırmızı kanamalar şeklindeydi son 2 hatta 3 günü kahverengi akıntılar şeklinde yani pedsiz gezmiyoudum.şu anda da hafif kahverengi akıntı devam ediyor ama forumlardan takip ettiğim kadarıyla normal diyorlar ben dr a gitmedim zaten psikolojim alt üst olmuş durumda ne dr görmek istiyorum ne hastane...Allah yardımcımız olsun.

Back