Negatiften pozitife guzel bi gecis olsa keske:)

NorthCarolina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
2.284
4.444
133
Merhaba arkadaslar,
5 Nisan'da adet oldum, 29Nisan'da adet olmam gerekiyordu olmadim. 2 gundur test yapiyorum negatif.
Yumurtlama sonrasi: kasik agrisi/batmasi, yuzde yanma, ayaklarda usume, mide bulantisi, asiri uyku istegi, sersemlik( sanirim sersemlik olur Turkcesi kusura bakmayin(lightheadedness yani)
sorum su: adeti gecince test yapip negatif cikan, daha sonra pozitif olan var mi?
Ya da umidi kesip diger aylar icin dua etmek lazim belki
Allah hepimizin gonlundekini hayirlisiyla nasip etsin. Simdiden tesekkurler

Son düzenleme:
İnanirmisin canim benimde oyle olmustu hata 1 hafta gectikmisti test yaptim cikmadi tam hastaneye gidicegim gun hasta olmustum insallah sende cikar ya benim bu ay da umudim yok
Bence bende de yok canim ama bu kadar belirti yasayinca acaba diyor insan yine de,
sagolasin

Bence bende de yok canim ama bu kadar belirti yasayinca acaba diyor insan yine de,
sagolasin
Canim insallaahh vardir da yaniliyoruzdur bazen teslerde guvenmemek lazim erken gebelik testi aldim yaptim cikti cizgi baya bariz gorunuyordu ama kanda cikmadi bence yarin regl olmasan kan ver canim

Canim insallaahh vardir da yaniliyoruzdur bazen teslerde guvenmemek lazim erken gebelik testi aldim yaptim cikti cizgi baya bariz gorunuyordu ama kanda cikmadi bence yarin regl olmasan kan ver canim
Aynen yaptirayim diyorum ben de. Amazondan takviye siparisi verdim, hamilelik olmadigina alistiriyorum kendimi sanirim onumuzdeki aylar icin hayirlisi olsun insallah
Olsa ne guzel olur ama bakalim☺

Canim sagolasin kismetimde varsa hayirlisiysa olsun insallahh, gecen hafta yasadigim sehrin test stogunu bitirdim negatifti hepsi bakalim hayirlisi
Bende sizinle aynı durumdayım gecikmenin 6. Günü kaset test yaptım negatif çıktı doktorumu aradım duphaston kullan bitince 10 gün sonra adet olursun dedi ama ben hala ya varsa diyorum eğer yoksa da inşallah bı an önce adet olurum gelecek aya çalışalım bari adet olsam bı doktora fln giderdim

Hiç böyle düzensizlik olmadı daha önce burda 7 haftalıkken ogrenenleri görünce acaba diyorum

Seni çok iyi anlıyorum… hislerime tercüman olan bir başlık olmuş. Adet olmadığım sürece umut vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…