Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam da biraz önce bi paylaşıma denk geldim testi negatif ama kanı pozitif oda kan yanlış sonuç verir mi tets niye negatif diye telaşa kapılmış. Yani bu evdeki testlere güven olmuyor canım inşallah pozitif sonuçlar alırsınKızlar 11. Gün bugün transferimin idrar testi yaptım negatif sonuç çıktı 14. Gün kan testi günüm test vericem yine ama çok umutsuzum böyle olup pozitif gören hiç oldu mu ?
İnşallah inşallah kanda pozitifi görmek nasip olsun çok moralim bozuldu idrar testine defalarca baktım hala tek çizgi transfer sonrası hiç belirtim de olmadı o yüzden tam modum düştüTam da biraz önce bi paylaşıma denk geldim testi negatif ama kanı pozitif oda kan yanlış sonuç verir mi tets niye negatif diye telaşa kapılmış. Yani bu evdeki testlere güven olmuyor canım inşallah pozitif sonuçlar alırsın
11. Gün idrar için erken sanki. Hiç üzülmeyin en çok beklemek yoruyor en sağlıklı şekilde pozitif görürsünüz inşallahİnşallah inşallah kanda pozitifi görmek nasip olsun çok moralim bozuldu idrar testine defalarca baktım hala tek çizgi transfer sonrası hiç belirtim de olmadı o yüzden tam modum düştü
Tüp bebek tedavisi görüyorum idrar testini bi deneyeyim dedim kan hiç vermedim11. Gün idrar için erken sanki. Hiç üzülmeyin en çok beklemek yoruyor en sağlıklı şekilde pozitif görürsünüz inşallah
Ben de aşılama yaptırdım tüp bebekle sonuç günleri farklı mı bilmiyorum ama bana 15. Gün kan vermem söylendiTüp bebek tedavisi görüyorum idrar testini bi deneyeyim dedim kan hiç vermedim
Kaçıncı gün embriyosuydu sıkmayın canınızı bazen idrara geç geçebiliyor umarım kanda pozitif çıkar ben hep 14. Gün kan testine gittim evde de hiç yapmadım doktorum evde kesinlikle test yapmamı önermiyor çünkü diyor idrara geç geçiyor sonra moral motivasyon düşüyor kendini yıpratıyorsun en garanti sonuç kan testi olucaktır dilerim güzel sonuçlar alırsınız inşallahKızlar 11. Gün bugün transferimin idrar testi yaptım negatif sonuç çıktı 14. Gün kan testi günüm test vericem yine ama çok umutsuzum böyle olup pozitif gören hiç oldu mu ?
Tüp bebekte kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişse kan tahlili günü ona göre veriliyorBen de aşılama yaptırdım tüp bebekle sonuç günleri farklı mı bilmiyorum ama bana 15. Gün kan vermem söylendi
Ozaman sizin kan sonucu zamanınız ne Zaman oluyorTüp bebekte kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişse kan tahlili günü ona göre veriliyor
Post sahibi ben değilim sadece siz sorunca cevapladımOzaman sizin kan sonucu zamanınız ne Zaman oluyor
Ay pardon bilgilendirme için teşekkürlerPost sahibi ben değilim sadece siz sorunca cevapladım
Rica ederim önemli değilAy pardon bilgilendirme için teşekkürler
Merhaba 4. Gün 2 dondurulmuş embriyo transferiydi çok üzgünüm inşallah kanda pozitifi görürümKaçıncı gün embriyosuydu sıkmayın canınızı bazen idrara geç geçebiliyor umarım kanda pozitif çıkar ben hep 14. Gün kan testine gittim evde de hiç yapmadım doktorum evde kesinlikle test yapmamı önermiyor çünkü diyor idrara geç geçiyor sonra moral motivasyon düşüyor kendini yıpratıyorsun en garanti sonuç kan testi olucaktır dilerim güzel sonuçlar alırsınız inşallah
4. Gün transfer edildi 14. Gün kan testi vermemi istediler ama dayanamayıp 11. Gün idrar testi yaptımTüp bebekte kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişse kan tahlili günü ona göre veriliyor
Amin Üzülmeyin bak doktorunuzda 14. Gün test istemiş umarım pozitif çıkar inşallah güzel düşünün güzel olsunMerhaba 4. Gün 2 dondurulmuş embriyo transferiydi çok üzgünüm inşallah kanda pozitifi görürüm
İnşallahAmin Üzülmeyin bak doktorunuzda 14. Gün test istemiş umarım pozitif çıkar inşallah güzel düşünün güzel olsun