Negatif tüp bebek ten sonraki ay adet geçikmesi?????

dilberimk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2009
335
0
116
Diğer
slm arkadaşlar geçen ay 4.tüp bebek denemen sonra negatif sonucun ardından şubat 19 adet oldum ve normal adet zamanımdı.ama bu ay bugün itibariyle 37.gün ve hala adet olmadım test te yapmadım bilmiyom kist olmuş olabilirmi?gebelik mi zannetmiyom çünkü sadece 1kez falan birlikte olduk yarın olmadı bhcg baktırcam,belkide kisttir diğer negatif sonuçlarda hiç bu kadar geçikmemişti....sizin yorumlarınızı beklıyom,,böyle bir durum yasayan varmı????????????

Ben daha yaptırmadım tüp bebek bilemiycem. İnşallah bebektir Canım mucizeler geliyorum demez...Bendede kist oluştu bi kaç sefer ama adet döngüm hiç bozulmadı ...

Son düzenleme:
sana ümit vermek isterdim ama tüp bebekten sonra bendede adet gecikmesi olmştu
ben 2 kez yaptrdım
ama ınş yanılıyorumdur da bebişin gelmiştir
var sonuçta da böyle hikayeler

slm arkadaşlar geçen ay 4.tüp bebek denemen sonra negatif sonucun ardından şubat 19 adet oldum ve normal adet zamanımdı.ama bu ay bugün itibariyle 37.gün ve hala adet olmadım test te yapmadım bilmiyom kist olmuş olabilirmi?gebelik mi zannetmiyom çünkü sadece 1kez falan birlikte olduk yarın olmadı bhcg baktırcam,belkide kisttir diğer negatif sonuçlarda hiç bu kadar geçikmemişti....sizin yorumlarınızı beklıyom,,böyle bir durum yasayan varmı????????????

cnm öncelikle geçmiş olsun,benim negatif sonuç aldıktan sonra 4 ay boyunca adetim gecikti,45-50 gün civarı oluyordu o da farlutal diye adet söktürücü bir ilaç var onu kullanarak.Sana önerim doktoruna bir danış.benim dr adetim 10 günden fazla gecikince kanda gebelik testi yaptırıp ilacı vermişti.Ama ben düzenli muaynemi de oluyordum kist şüphesi yoktu yani.Hiç canını sıkıp stres yapma bunlar gördüğümüz tedavinin yan etkileri.Vücüt 6 ayda kendini toparlıyor ancak.Allah yardımcın olsun,:emir_bebek:daha fazla aratmasın

teşekkurler arkadaslar daha adet olmadım idrarda baktım negatıf bugun yada yarın kanda baktırıcam hayırlısı bakalım daha öncekı denemelerımde hıc boyle olmamıstı ...

evet arkadaslar hala adet olmadım adetimin 39 .günü.kanda bhcg baktırdım negatıf...cumartesi dr gidecem artık:(((

slm umarım hamilesindir benimde ilk denememde kullanılan iğnelerden sonra adetim gecikmişti sonra ultrasonla baktı dr 4 ml bi kist oluşmuş 1 aylık gebelik önleyici hap verdi o kisti eritmişti öbür aya çok şükür hiç bişey kalmadı bende paniklemiştim ilk başta ama korkma korkulacak bişey yok

3.denememde benımde 50 gün kadar gecikmişti doktoru arayıp söylediğimde bekle bana demişti ama maalesef kişt oluşmuştu doktorun bekletmesi yüzünden kisti eritmek için ilaçlara geç başladım bence bir an önce doktorunu ara ve kontrolunu ol

Benimde tüp bebek sonrasi 1 ay arayla 2 kez gecikti ve su an 2.gecikmeyi yasiyorum,,,gecikeli 3 gün oldu bel agrisi cok var oldum olucam gibi ...gecikmeler normal yani...o yüzden 1 haftadan az olan günleri akliniza takmayin,,,kaldiki ben tüp bebek öncesindede 4 5 günlük gecikme yasamistim,,birazda stresten sanirim,,,cünkü o kadar farkli düsüncelere sahit oluyoruz ki,acaba diyoruz gecikme yasayinca ,,bununda cok etkisi oldugunu düsünüyorum psikolojik olarak...rabbim hepimizin gönlüne göre versin,,kimsenin kucagi bos kalmasin ins...

Konu cok eski ama tamda bu durumdayim tup bebegi haziran ayında yaptırdım malesef olmadı sonucu aldiktan 3 4 gun sonra adet oldum 25 haziranda ve normaldi adetimde simdi onun üstüne 38 gun geçti hala olmadim pkolu olduğum icin normal bu gecikmeler ama acaba da demiyor değilim

Back