- 30 Aralık 2023
- 630
- 351
- 25
- Konu Sahibi Umudunyolu24
Doğal hamile kalan var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kalmadım ama kalan çok var burda ama yinede size tavsiyem tedavinize devam ediniz çünkü zaman geçiyor herşey dahada zorlaşıyorDoğal hamile kalan var mı?
2 negatif 1 ay arayla alınca maalesef ara vermek durumunda kaldım Bi 5 ay sonra falan düşünüyorum. Hormonlarımızda vs sorun yok sadece benim sol tüpümde kalınlaşma oluyor hsg ile düzeliyor ama tekrarlıyorBen kalmadım ama kalan çok var burda ama yinede size tavsiyem tedavinize devam ediniz çünkü zaman geçiyor herşey dahada zorlaşıyor
Evet okumuştum yorumunuzu hatırladım. İnşallah doğal kalabiliriz tüm isteyenlerben varım daha önce farklı bir konuya da yazmıştım. 2 başarısız tüp bebek ardından 5-6 ay sonra doğal yolla gebe kaldım ama maalesef onunda 3 aylıkken kalbi durdu. 1 yıl tekrar denedim ama olmadı. Şimdi tekrar tüp bebek tedavisine başlıyorum
Merhaba benim ilk adetim ilk 2 gün zor söküldü leke olarak geldi sonra normal kanamaya devam etti daha doğrusu yoğundu. Ama ikinci adet için bilemiyorumKızlar merhaba ben şubat ayında transfer olmuştum negatif sonuçlandı ilk adetimi normal sekilde oldum bu ikinci adetimde kanama göremiyorum 3 gündür kahverengi ve pembe leke şeklinde çok az geliyor normal birsey mi böyle olan var mı aranızda
Kist mi oldu acaba diyorum hastanelerden o kadar bıktım ki doktora gitmek istemiyorum burdan biseyler ögrenmeye calisiyorumMerhaba benim ilk adetim ilk 2 gün zor söküldü leke olarak geldi sonra normal kanamaya devam etti daha doğrusu yoğundu. Ama ikinci adet için bilemiyorum