Allahıma şükürler olsun hamileyim....
Şubat ayında tüp bebek yaptırmıştık.sonuç negatifti..sorun eşimin değerleri düşüktü..bu ay tamamen dogal yolla ben kuru incir yedim; eşim de keçiboynuzu pekmezi kaynatıp içti..
ayrıca netten gördüğüm preseed ürününü aldım ve 3 gün kullandım:)işte böyle Allah hepinizin gönlüne göre versin..hiçbir zaman ümüdinizi yitirmeyiniz:)
son regli tarihim 15 mart bugünkü kan sonucum 1715 merak edenler:)
canım maşallah..Allahım kucağınada almayı nasib etsin inşallah..:Saruboceq: şu preesedi nasıl kullandığını da paylaşırmısın canım..benim içinde dua eder misin çok ihtiyacım var..heray hayalkırıklığı yaşıyorum..:çok üzgünüm:
canım etmemmi allah hepinize tez zamanda nasip etsin inşallah..
pressed i ilişki öncesi jel gibi rahime uyguluyorsun yumurtlama günleri döneminde ben akıntım artttığında tahmini uygulamıştım:)kısmet işte etkisi varmı bilmem ama 2 yıldır ugraşıyorduk olamdı tüp bile tutmadı ama bu şekilde oldu işte..
tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah. bende mart ayın da tüp bebek yaptırıp negatif sonuç alanlardanım. haziranda tekrar 2. kez tüp bebek deneyeceğiz ama dileğim senin gibi doğal yoldan hamilelik elde etmek hazirana kadar tabi inşallah allahım bu mutluluğu banada yaşatır. biraz uzun oldu ama sana bişey sormak istiyorum tüp bebek negatif sonucundan ne kadar sonra adet oldun? benim 9 nisanda olmam gerekiyordu olmadım kuulandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor sanıyorum ?
senin nisan ayında degilmiydi tadavin şahin beyde yoksa benmi yanlış hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?