Negatif tüp bebek sonrası doğal yolla hamileyim:)

kursatim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2009
117
2
96
Bursa
Allahıma şükürler olsun hamileyim....

Şubat ayında tüp bebek yaptırmıştık.sonuç negatifti..sorun eşimin değerleri düşüktü..bu ay tamamen dogal yolla ben kuru incir yedim; eşim de keçiboynuzu pekmezi kaynatıp içti..

ayrıca netten gördüğüm preseed ürününü aldım ve 3 gün kullandım:)işte böyle Allah hepinizin gönlüne göre versin..hiçbir zaman ümüdinizi yitirmeyiniz:)

son regli tarihim 15 mart bugünkü kan sonucum 1715 merak edenler:)

Süper bi haber gözün aydın canım, darısı bizlere inşallah.

Allahıma şükürler olsun hamileyim....

Şubat ayında tüp bebek yaptırmıştık.sonuç negatifti..sorun eşimin değerleri düşüktü..bu ay tamamen dogal yolla ben kuru incir yedim; eşim de keçiboynuzu pekmezi kaynatıp içti..

ayrıca netten gördüğüm preseed ürününü aldım ve 3 gün kullandım:)işte böyle Allah hepinizin gönlüne göre versin..hiçbir zaman ümüdinizi yitirmeyiniz:)

son regli tarihim 15 mart bugünkü kan sonucum 1715 merak edenler:)

CANIM GÖZÜN AYDIN ALLAH TAMAMINADA ERDİR İNŞALLAH DARISI BİZİM GİBİ BEBEK HASRETİYLE YANIP TUTAŞANLARADA OLSUN
EĞER BURAYA UĞRARSAN SEVİNİRİZ PREESED KULLANA ARKADAŞLARIMIZ VAR ONLARA MORAL OLURSUN http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...ari-hamile-kalanlar-deneyenler-buraya-43.html

güzel dilekleriniz için çok tşk ler arkadaşlar:)tabii preseed forumuna da uğrarım..ben hala buralardayım tam 2 yıl bekledim bebişimi herkese yardımcı olmak isterim..

canım maşallah.:nazar:.Allahım kucağınada almayı nasib etsin inşallah..:Saruboceq: şu preesedi nasıl kullandığını da paylaşırmısın canım..benim içinde dua eder misin çok ihtiyacım var..heray hayalkırıklığı yaşıyorum..:çok üzgünüm:

canım maşallah.:nazar:.Allahım kucağınada almayı nasib etsin inşallah..:Saruboceq: şu preesedi nasıl kullandığını da paylaşırmısın canım..benim içinde dua eder misin çok ihtiyacım var..heray hayalkırıklığı yaşıyorum..:çok üzgünüm:

canım etmemmi allah hepinize tez zamanda nasip etsin inşallah..

pressed i ilişki öncesi jel gibi rahime uyguluyorsun yumurtlama günleri döneminde ben akıntım artttığında tahmini uygulamıştım:)kısmet işte etkisi varmı bilmem ama 2 yıldır ugraşıyorduk olamdı tüp bile tutmadı ama bu şekilde oldu işte..

canım etmemmi allah hepinize tez zamanda nasip etsin inşallah..

pressed i ilişki öncesi jel gibi rahime uyguluyorsun yumurtlama günleri döneminde ben akıntım artttığında tahmini uygulamıştım:)kısmet işte etkisi varmı bilmem ama 2 yıldır ugraşıyorduk olamdı tüp bile tutmadı ama bu şekilde oldu işte..

peki ilk kullanışınmıydı..fisfisfis

tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah. bende mart ayın da tüp bebek yaptırıp negatif sonuç alanlardanım. haziranda tekrar 2. kez tüp bebek deneyeceğiz ama dileğim senin gibi doğal yoldan hamilelik elde etmek hazirana kadar tabi inşallah allahım bu mutluluğu banada yaşatır. biraz uzun oldu ama sana bişey sormak istiyorum tüp bebek negatif sonucundan ne kadar sonra adet oldun? benim 9 nisanda olmam gerekiyordu olmadım kuulandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor sanıyorum ?

tebrikler allah tamamına erdirsin inşallah. bende mart ayın da tüp bebek yaptırıp negatif sonuç alanlardanım. haziranda tekrar 2. kez tüp bebek deneyeceğiz ama dileğim senin gibi doğal yoldan hamilelik elde etmek hazirana kadar tabi inşallah allahım bu mutluluğu banada yaşatır. biraz uzun oldu ama sana bişey sormak istiyorum tüp bebek negatif sonucundan ne kadar sonra adet oldun? benim 9 nisanda olmam gerekiyordu olmadım kuulandığımız ilaçlardan kaynaklanıyor sanıyorum ?

canım inşallah senin de doğal olur dualarım seninle..benim regli zamanında olmuştu sonucu aldıgmda zaten kahveler başlamıştı ve 3 gün sonra da regli de olmuştum.ama regli olana kadar 3 gün çok koyu kahve akıntılarım olmuştu ve yogun bir regli geçirmiştim..

tebrik ederim canım allah kucagına almayıda nasip eder inşl darısı bizlere inşl tüm çoçuk isteyenlere olsun

Tebrik ederim canım. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
a.s.

tebrikler canım allahım hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah......

Back