Negatif Tüp Bebek Denemeleri Sonrası?

yani böyle doktorlara kaldıysak Allah sonumuzu hayır etsin diyorum. 6 çok düşük 15 günde bir devit ampul al mutlaka ve sonucu yaz bana merak ettim.
Neyse yazin yaptigim gunes banyolari ise yaramis 63 e cikmis D vitamini.Canan Karatay illa 100 olacak diyor.100 olmazsa kilo da veremezsiniz diyor.Niyetim 100 e cikarmak.

Benim de çok moralim bozuk kızlar 12 embriyom pgt'ye gitti sadece 6 tanesi normal kromozomlu gelmiş çok moralim bozuldu. ben de genetik taramada mozaik turner çıkmıştı ama %93 normal çıktı kromozomların %7 si turlerlı çıktı ona rağmen nasıl 12 embriyodan 6 tanesinin kromozomu bozuk çıkıyor anlayamadım çok canım sıkıldı. onlara da yarın bakacaklar iyi durumda olanlardan transfer yapacaklar başka iyi durumda olan varsa donduracaklar. Hiç iyi durumda olan yoksa ozaman sil baştan tüp bebek tedavisi olacağım ve ben bu çileyi 2 kere çektim tekrar tekrar çekmek istemiyorum. Çok moralim bozuldu

İçini ferah tut canım ve olumlu haber alacağına inandır kendini. Ben PGD ye 7 yolladım ve 6 sı sağlam geldi, dondurdular. Dediğim gibi çarşamba ERA Testi olacağım ve sonraki ay inşallah yerleştirilecek.

Merhaba;
Benim de 3 .denememde oldu.İçinin rahat olduğu bir zamanda başlaman önemli.ilk ikisini bir tüp bebek merkezinde yaptırdım sadece rutin muayene,rahim filmi sonrası tük bebek transferi gerçekleştirilmişti. ki ben öncesinde çikolata kistinden ameliyat olmuş tekrarlayan bir hasta olduğum için tutmadığı düşünüldü. son denememden önce ayrıntılı rahim filmi, histeroskopi ve bu aşamada rahime çizik atıldı, genetik tarama testi sonucunda kan pıhtılaşması olduğu çıktı,transferle beraber kan sulandırıcı iğne kullandım ve çok şükür bir kızım oldu. her zaman yakınımdaki insanlara tavsiyemdir, tüm kontroller yapılmadan tüp bebek tedavisine başlamayın.azıcık daha fazla araştırsaymışım bunları ilkinde denerdim.içini rahat tut Allah herşeyi zamanında ve hayırlısıyla verir.detaylı bilgi istersen özelden yazabilirsin.

Sağolun kızlar.
nailsofcat tebrik ederim tutmuş tüp bebeğin. Rabbim devamını getirsin insallah :)
Ayın 15inde genetik araştırma için gaziye gidiyorum. Doğuda gorev yapıyoruz ve her zaman gelmemiz mümkün degil. Özelllikle de eşim zor izin alıyor. O yuzden de gelmişken sperm analizlerini de yaptiralim diyoru. Sperm Dna hasar analizinden bska bildiğiniz var mi? Ozel laboratuarda yaptiracaz

Tesekkur ederim amin inşallah.Ve hepiniz bu takvimden sonuna kadar yapabilin inşallah.Ben hala bir bağlanma gosteremedim.Her şeyim risk malum.Birde ise gidiyorum uzun yola vs.sirtimda çanta yoruluyorum.Ne olur ne olmaz diye bir şey hissedemiyorum.Gerci oynamaya başlamadan kimse hissetmiyormus.benim yumurta dondurmaya niyetim vardı sadece.Hazir hissettigimde yukletecektim.Doktor 40 yasindasin daha ne zaman hazır hissedeceksin,dondurulmus yumurta risktir daima kalitesi düşer gel şimdi yukleyelim dedi.Allem kullem yüklediler vallaha.Stres sıfırdı bende belki gerçekten o etkilidir tutmasında.Ama sürekli deneyip Stres yaşamamak mümkün değil.simdi buna bisi olsa yeniden denesek çok Stres olurum çok tasarım çok dert ederim mesela.

Icini ferah tut eğer ki onun da yasayacak bir canı varsa Rabbim nasip ediyor. En iyisini yaptirmissin transfer yaptırmakla :)

Canım merhaba
Sebepsız ınfertılıteyız bızde eylülde ilk denemem düşükle sonuclandı. Kötü bır deneyım oldu cok sarsıldım.
Kürtaj sonrası sonucu genetıge yolladık ilk düşük olsa dahi..
Esım ve benım tum kromozom genetık testlerımızı yaptıracagım tumune baktırmadan ıkıncı kez deneme yapmayı dusunmuyorum.
Embrıyo hatalı dendı ilk dusukler boyle kromozom anamolisi sebebı ıle olurmuş. Dondurulmuşlarıda kullanmak istemıyorum .
Pgt yada cgh cok detaylı bılmıyorum bunları da arastıracagım ve tekrr aynı seyi yasamak istemıyorum.
Senınle konuşmuştuk ama hatırlayamadım yasın kactı nerede tedavı goruyodun? Hiç bir arastırma yapmadımı dr? Hıc hamılelık oldu mu düşük vs??

Gecmis olsun cnm evet eylül topiginden biliyorum seni. Ayni zamanlarda olmuştu transferimiz hatirlarsin belki. Yas 30 novaartta 2. Denememi olmuştum. Doktor araştırma yapmadı ama negatifi görünce araştıralım dedi. Kromozom genetik tarama yapacak. Biz de özel laboratuvarda sperm dna hasarı yaptiralim diyoruz. En azından bir dahaki denemeden önce herşeyi açığa çıkaralım

Doktorlar ne işe yariyorlar acaba?Tüp bebek yaptırmaya gelen insanin illaki bir sorunu var ki çocuğu olmuyor.Cocuk edinmek için her şeyi göze alıyor.Gec karşısına tek tek anlat yapılabilecekleri.Dusuk yaşanmadan niye anlatma gereği,test gereği görmediklerini anlayamıyorum.Bunu biz araştırmak,ogrenmek zorunda mıyız?Bir düşük senin için bir istatistik de bizim icin çok zor bir şey.Defalarca denemek niye kader olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…