negatif test

Mervemm1106

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
91
1
48
34
Ankara
Kizlar mrb... ben bi hata yaptim uzerinden bu 5. Adetimi olcam... test de yaptim negatif cikti ama hala bi suphe var.. karnimda sismis gibi.. hamile olma olasiligim nedir?? Lutfen yardim edin

Kizlar mrb... ben bi hata yaptim uzerinden bu 5. Adetimi olcam... test de yaptim negatif cikti ama hala bi suphe var.. karnimda sismis gibi.. hamile olma olasiligim nedir?? Lutfen yardim edin

5.adetinizden bahsediyorsunuz sacmalamayin tabiki degilsiniz..siskinliginizin sebebi farklidir

oyle hemen sisme olmaz benimmde karnım hep siser 41 kg olmama ragmen . oyleyse suan adetliyim hamileyım oyle sey olmaz canım benım.hata ne boyutta once o .. ilişki ise ovulasyon doneminde mi ? belkide yumurtlaman gecikmiştir ben 2 aydır 10-20 gun arası gecikip oluyorum
kafaya takma .. testlere pek guvenme kadın dogumcuyla bi görüş bence bi kan ver 1 hafta daha bekle olmazsan canım umarım sıkıntı olmaz

Son adetimi olmadm ve 3 gun gecti ondan azcik korktm...

testi tekrar edin ozaman iciniz rahat etsin..ayrica bundan sonra da daha dikkat.1ay once dusuk sonrasi kurtaj olmak zorunda kaldim.esim hep yanmda olmasina ragmen psikolojimi duzeltmeye calissada fiziksel agrilarm sancilarimi kurtaj masasndaki stresi ve hala adet olamamamin verdigi gerginligi bir ben bir allah biliyor..yani birazcik dikkat arkadasim olan sana olur..

Icime girme olmadi sadexe surtunme... test yaptm 1 ay sonra negatif cikti.. hatta o gun acile gittik ultrasonla rahmime bakt(3 ay gecmisti) heralde hamile olasam cikardi.. bana hamile olabilr misin diye sordu bende hayir dedim. Yanindaki asistana yinede betasina bakalim dedi.. acaba beta dedigi kanda gebelik testimi onu bile bilmiyrm.. ama hersey temiz cikti. Galiba cok kafaya taktgm icin gecikme oldu.

Canım şimdi tam anlayamadım 3 gunmu gcikme oldu 3 ay mı ? önce bunu kararlaştıralım ..
beta testınde cıkar bende evli değilim ama sonucta bellı oluyo kanda .. onların belirli değerleri oluyo düşük tehlikesi için de aynı zamanda ... kanda kesin cıkar hele 3 ay gectşyse ooo hooo haylı haylı cıkar .. kafaya takma ya oyle ama bi orayı kararlastır 3 ay mı 3 gun mu

Bende tovbe ettim zaten. Testi iliskiden 2 ay sonra yaptm.. yanlis cikma olasiligi cok yuksekmdr. Zaten 1 kere tek oyle bisey oldu bidaha olmafi.. sizce hamile olsam 4 kere adet olur mydum ?

Iliski uzerinden 3 ay gecmisti... suan adetm 3 gun gecikti.. yani normalde 26. Gun olurum 28. Gunum bitti iste hala olmadim... ama suan iliskim uzerinden 4 ay gecti... iliski dedgmde icime girmedi.m ayrica bana beta testini hamilelik icin mi yapti bilmiyorum... ama karnim agriyor diye ultrasonla bakti karnima... sonra midemin rontgeni cekildi.. hicbisey cikmadi.. yani hamile olsam elbet anlarlardi dmi

Canım ustune bi de adet olduysan nasıl hamile olasın Allah aşkına zaten yumurtan döllenmediği için düşüyo boylece adet oluyosun dollenme olsa zzaten hamile olurdun oyle kolay mı ustune adet olduysan hiç kafaya takma saçma çook saçma soylediğin şey .. içini rahat tut adetın de gelir benim hiçbir sorunum yokken gecikme yasıyorum burada evli insanlar evli olduklar ve hamiş olmak istedikleri halde olamıyolar . biraz kaba olcak ama af buyursunlar onlar evliler sonucta o ıs oldu ama adet oldular aa ben hamile miyim demeleri olur u hiç canım benim ya

Ins oyledir ya.. yarina bi test daha alip yapcam icim tam rahatlasin

Ins ya olmadi hastaneye gidicem tekrar

yap ama gerek yok onun uzerıne adet olduysan ve bıdaha bısey yasaadıysan nasıl haiş olcan kendı kendıne mı kuzum ya biraz mantıklı düşün lütfen bak bende zamanında boyle dusuncelerle korkup dururdum ama gercekten SAÇMAAA !
kabullen ınsanın yumurtası dusunce dollenme olmadan HAMİLE KALMAZZ !

Ins tesekkur ederim :)( cok rahatlattin. Ne bilim nette 9 ay boyunca adet gordum diyenler var. Insan korkuyr

yok oyle bişey ben hiç duymadımm olur mu hiç oyle sey doktora git kadın doğumcuya .. belki prolaktın yukseklıgı olabılır prolaktın yukseklığı de gecıkme yapar .. civanpercemi felan iç ne bileyım oyle 3 gun gecıktım dıye korkulur mu ya bıde adet olmussun da yanı uzerıne defalarca ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…