• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif test ve geciken adet

SevdimSeviyorum

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
93
0
296
Belçika
Merhaba arkadaslar

Cocuk istedigimiz icin hapimi biraktim, haptan sonraki ilk adetim 33 gunde olmustu hemen duzene girdi diye sevinirken bu seferde 35,gunumdeyim henuz adet olmadim..

Simdi biliorum normal belkide gecikmesi duzene girmesi zaman alir, ama durum su ki ben bundan 2 hafta once asiri sekilde 10gun ardi ardina kasik agrilari cektim afedersiniz akintilarim oldu, yani saniyorumki yumurtlama donemimdi ve en sonda 1 hafta once hic olmadigi kadar siddetli bi agrim oldu ondan sonra adet olucam fln sanarken yok bitti hepsi birden agrilarim gitti akintilarim kalmadi.. hic adet olucak gibi hissetmiorum.. Gecen gun test ettim negatif cikti.. Sadece buaralar kendimi cok yorgun hissediorum, surekli acim, ve yediklerimin tadi deisik gelio yiyemiorum..

Doktora gidecek kdr onemli bi durum gormedim sizlere danismak istedimm, belki yasayan varsa yardimci olabilir ?

canım şuan ben de yaşıyorum bu durumu 47 gndür regl olmuyorum ve adetim 3 gün geçtiğinde test yaptım negatif çıktı.Beklemedeyim hala

Gecen ay 33 gunde olmustum, bu ayda o civarlarda bekliodum ama yok.. Onumuzdeki gunlerde tekrar test yapmayi dusunuyorum.. Yani aslinda normal tekrar duzene girmesi zaman alio ama O karin agrilari fln neydii bilmiorum..

Gecen ay 33 gunde olmustum, bu ayda o civarlarda bekliodum ama yok.. Onumuzdeki gunlerde tekrar test yapmayi dusunuyorum.. Yani aslinda normal tekrar duzene girmesi zaman alio ama O karin agrilari fln neydii bilmiorum..

bendede kasık ağrıları oluyo canım tam adet oldum diyorum ama olmuyorum bir türlü.Sen kan tahlili verdinmi hiç

Hayir yok henuz daha doktora gitmedim canim, birazdaha beklemeyi dusunuyorum.. Cunki hapi biraktiktan sonra normal oldugunu biliyorum bu durumun. Benim daha 5 gun gecikmem oldu gecen aya gore senin ne kadar oldu bilmiyorum ? Buarada 2 test daha yaptim sonuc negatif, yani hamilelik yok..

Hayir yok henuz daha doktora gitmedim canim, birazdaha beklemeyi dusunuyorum.. Cunki hapi biraktiktan sonra normal oldugunu biliyorum bu durumun. Benim daha 5 gun gecikmem oldu gecen aya gore senin ne kadar oldu bilmiyorum ? Buarada 2 test daha yaptim sonuc negatif, yani hamilelik yok..

geçen aylar düzenliydi benim bu ay tam 19 gün geciktim..Adetimin 3.günü idrar testi yaptım çok silik çizgi çıktı sevindim hemen hastanede kan testi yaptım negatifcıktı..Aynı gün bi daha idrar testi yaptım negatif çıktı bu seferde .Birkaç gün geçti yine idrar testi yaptım o da negatif çıkınca umudumu kestim.ama hala adet olmadım.Ama bu durumu yaşayan bayanlar var bir ihtimal hamilelik olabilir diye düşünüyorum.Geç gebelik durumu yaşanabiliyo çünkü.Bende oyüzden eğer adet görmezsem cuma günü kan testi için hastahaneye gidicem.Bence sende kan testi yaptır çünkü idrarda çıkmayıp kanda çıkabiliyo

Hmm oylemi dersin ? Ben 4 test yaptiktan sonra tamamen umidimi kaybetmistimm sen simdi tekrardan icime bi kurt dusurdun bak :) Ben en iyisi biraz daha bekleyeyim, cunki benim seninki kadar cok gecikmedi 5 gun oldu henuz.. Insallah sende istedigin o guzel cevabi alirsin doktorundan ve hamilesindir..Tekrar kan testi yaptirdikdan sonra haber ver olurmu :)

Hmm oylemi dersin ? Ben 4 test yaptiktan sonra tamamen umidimi kaybetmistimm sen simdi tekrardan icime bi kurt dusurdun bak :) Ben en iyisi biraz daha bekleyeyim, cunki benim seninki kadar cok gecikmedi 5 gun oldu henuz.. Insallah sende istedigin o guzel cevabi alirsin doktorundan ve hamilesindir..Tekrar kan testi yaptirdikdan sonra haber ver olurmu :)

Sağol canım yarın kan testi yapıcam haber veririm mutlaka..İnşşallah bebeğimiz bizimledir.:)

Back