• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif test adet gecikmesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi myra03
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

myra03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2025
3
0
1
29
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. Bir senedir çocuk istiyoruz fakat olmadı, en son adet dönemimden 6 gün önce hafif lekelenmeler oldu. Günde sadece bir defa çok az bir miktarda ilk etapta çok açık pembe sonraki 2 günde biraz koyu, lekelenmelerin 4 gününde erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı fakat adet günümde ve adet geçikmesinin 2. Gününde test yaptım negatif çıktı, adetim tam 1 hafta gecikti dün tekrar test yaptım negatif daha önce hiç reglim gecikmemişti kan testi vermeye korkuyorum galiba testlerin yanılmaya ihtimali var mı, silik çıkan testi atıyorum
IMG_2414.jpeg

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. Bir senedir çocuk istiyoruz fakat olmadı, en son adet dönemimden 6 gün önce hafif lekelenmeler oldu. Günde sadece bir defa çok az bir miktarda ilk etapta çok açık pembe sonraki 2 günde biraz koyu, lekelenmelerin 4 gününde erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı fakat adet günümde ve adet geçikmesinin 2. Gününde test yaptım negatif çıktı, adetim tam 1 hafta gecikti dün tekrar test yaptım negatif daha önce hiç reglim gecikmemişti kan testi vermeye korkuyorum galiba testlerin yanılmaya ihtimali var mı, silik çıkan testi atıyorum Eki Görüntüle 3538679
Canm maalesef bu marka yalancı pozitif çıkarıyor. Başka bir markayla deneme şansın varsa başka marka al dene

Ben çift çizgiyi gördüm hamilesin bence kan testi yaptır en doğru sonuç o

Ben var gibi görüyorum. Adetiniz de 1 hafta gecikmiş kesinlikle kan testi yaptırın. Zaten en kesin sonuç kanda çıkar.

Canım bende bu testle öğrendim hamileliğimi bir kaç gün daha bekle testi yenile💝💝🧿

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim en iyisi kan testi vermek galiba ☺️

Merhaba, son regl dönemim 9 aralık 2024, 3 ocak 2025te regl olmam gerekiyordu.14 gündür regl olamadım. 3 kez kan tahlili verdim 6 ocak 9 ocak ve 17 ocakta hepsinde <0.100 yazıyor yani gebelik yok.. böyle olup gebelik haberi alan var mı sizlere sormak istedim..

Back