Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geç döllenme gibi bir durum varsa 10-15 gün sonra pozitif görenler varmış benim gecikmemein 5. Günü bata 3 kala negatifti bekliyorum ben deArkadaşlar merhaba 6 günlük regl gecikmen var ama kan ve idrar negatif bir gecede negatiften pozitife dönen oldumu umut bekliyorum ufacık
O zaman güzel haberler almak dileğiyleGeç döllenme gibi bir durum varsa 10-15 gün sonra pozitif görenler varmış benim gecikmemein 5. Günü bata 3 kala negatifti bekliyorum ben de
Ben 8. Gün negatif görüp 13. Gün 30 ile pozitif gördüm bekleyin benceO zaman güzel haberler almak dileğiyle![]()
AminnnO zaman güzel haberler almak dileğiyle![]()
Belirtileriniz var mıydı pcos vs?Ben 8. Gün negatif görüp 13. Gün 30 ile pozitif gördüm bekleyin bence
Yok ilk defa böyle geciktim. Korunmayı bıraktıktan sonra 30 gün olan döngüm 26ya düşmüştü hatta. Ama bu ay d vitamini ve demir kullandım ondan olabilir dedim. Belki o vitaminler kaliteli bir yumurta sağladı bana o yüzden geç yumurtlama olduBelirtileriniz var mıydı pcos vs?
Anladım sağolun :)Yok ilk defa böyle geciktim. Korunmayı bıraktıktan sonra 30 gün olan döngüm 26ya düşmüştü hatta. Ama bu ay d vitamini ve demir kullandım ondan olabilir dedim. Belki o vitaminler kaliteli bir yumurta sağladı bana o yüzden geç yumurtlama oldu
Ben 8. Gün negatif görüp 13. Gün 30 ile pozitif gördüm bekleyin benc
Anladım sağolun :)Ben 8. Gün negatif görüp 13. Gün 30 ile pozitif gördüm bekleyin bence
Sence ben hangi gün test yaptırmalıyımBen 8. Gün negatif görüp 13. Gün 30 ile pozitif gördüm bekleyin bence
10. Gün yapabilirsiniz ama en garanti 14. Günü beklemekSence ben hangi gün test yaptırmalıyım
Sizce idrar yapsam çıkarmı 10. Gün10. Gün yapabilirsiniz ama en garanti 14. Günü beklemek
Bilmem olabilir. Ama ben 13. Gün 30 ile öğrendim yani muhtemelen bende 10. Günde çıkmayacaktı . Sizinki farklı olabilir şansınızı deneyinSizce idrar yapsam çıkarmı 10. Gün
Benimde gecikmenin 4.günü kan verdim negatif ben genelde adet olmuyorsam kesinlikle gebe oldugumdan olmuyorum ilk defa gebelik dışında adetim gecikdi oyuzden şaskinim bende sizin gibi poztife dönermi diye düşünüyorum en son 26 mart adete yakin bir iliskim olmuştu iliskinin 13.günü olsa cikardi benceArkadaşlar merhaba 6 günlük regl gecikmen var ama kan ve idrar negatif bir gecede negatiften pozitife dönen oldumu umut bekliyorum ufacık
Bi sonuc oldu mu sizdeBenimde gecikmenin 4.günü kan verdim negatif ben genelde adet olmuyorsam kesinlikle gebe oldugumdan olmuyorum ilk defa gebelik dışında adetim gecikdi oyuzden şaskinim bende sizin gibi poztife dönermi diye düşünüyorum en son 26 mart adete yakin bir iliskim olmuştu iliskinin 13.günü olsa cikardi bence