- 13 Haziran 2018
- 749
- 2.486
- 113
- Konu Sahibi haveaniceday
-
Teşekkür ederim yorumunuz için sağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu sizdeBizde bir yıl boyunca uğraştık madem değer düşük bence hemen tüpe geçilmeli. Bu değerlerle hemen rapor alırsın bekleme hiç bence.
Merhaba bahsettiğiniz rapor nedir acaba 2 tüp bebek denemem oldu ama hiç rapor almadımBizde bir yıl boyunca uğraştık madem değer düşük bence hemen tüpe geçilmeli. Bu değerlerle hemen rapor alırsın bekleme hiç bence.
Devletin verdiği bi rapor canım araştırma hastaneleri veriyor indirim yapılıyorMerhaba bahsettiğiniz rapor nedir acaba 2 tüp bebek denemem oldu ama hiç rapor almadım
Canım yaş geçiyor gerçekten bende öyleyim korkuyorum Bursa Pembe Mavi tüp bebekte 3 başarısız denemem var. Şükür ki bahçeci açıldı Bursa'ya oraya gidicem. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimizMerhaba kızlar
Evlilikte ki 5. Yılımızı devirdik artık 6. Yılın içindeyiz bu süreç zarfında neredeyse hiç tedavi olmadık eşim için sayı arttırma amacı ile kullandığımız ilaçlarda işe yaramadı kürler deBende PKO Doktorun anlatımı ile görünüm var yani pkoluyum fakat etkilemiyor tüylenme yok ani kilo alımı veya kaybı yok esiminde sayısı düşük. Durum kabaca böyle.
Şimdi ki derdim ise negatif sonuç alırım korkusu ile tüp bebekten çekinmek evet elbette bugüne kadarda hep negatif sonuç aldım ama bunun için 16.000 TL ödemedim bu parada bizim için küçük bir para değil . Şuan tedavi için birikimimiz hazır yarın bile maddi olarak gidip başlaya biliriz fakat korkuyorum negatif olursa 2. Deneme için maddi olarak en kotu 6 -8 ay beklemem gerecek bilmiyorum
Siz neler yaşadınız ben gibi bir kaygımız oldu mu bizim işimize yarayacak sperm sayımız 700 bin Total sperm değil ileri hareketli tüp bebekte kullanılacak kısım 700 bin ne olacak hiç bilmiyorum bilen biri benim yüreğimi ferahlatsin nolur
Merhaba canim oncelikle cok gecmia olsun..ims yontemi diye birsey uygulaniyor..spermi 6000 kat buyutup en sagliklisini en hareketlisini seciyorlar..bu yontemi arasrtir istersen..benim eaimde sorun olmamamsina ragmen ben uygulatmayi dusunuyorum..simdi gelelim asil soruna..bende cok korluyorum..yaklasik bi 10 gun sonra tedavim basliyacakk..2.5 aydirda ilac kullaniyorum..hormon ve vitamin ilaclari ..belki yumurta kalitesine iyi gelir diye..iyi bir embriyolgun oldugu bi hastaneyi secmeni oneririm ozellikle..embriyologu iyiyse genellikle tup bebek doktorda iyi oluyo zaten..korkulacak bisey yok..bu onlemleri aldigin surece..cekinmee..allah korusun olmasa bile..8 ayda birikim yapabiliriz diyoaun..beklersin en olcak..ben 1 asilama 2 tup bebek yaptirdim..negatifti..simdi 3. Yu dusunuyorum..dedigin gibii maddi manevi cok zor..ben butun bu islemleri subattan beridir yasadim..yaklasik yani bi 9 ayin icinde oldu..maddi mabevi sarsiliyo insan ..ama elimden geleni yaptim demek istiyorum..olmassda Allah korusun..Merhaba kızlar
Evlilikte ki 5. Yılımızı devirdik artık 6. Yılın içindeyiz bu süreç zarfında neredeyse hiç tedavi olmadık eşim için sayı arttırma amacı ile kullandığımız ilaçlarda işe yaramadı kürler deBende PKO Doktorun anlatımı ile görünüm var yani pkoluyum fakat etkilemiyor tüylenme yok ani kilo alımı veya kaybı yok esiminde sayısı düşük. Durum kabaca böyle.
Şimdi ki derdim ise negatif sonuç alırım korkusu ile tüp bebekten çekinmek evet elbette bugüne kadarda hep negatif sonuç aldım ama bunun için 16.000 TL ödemedim bu parada bizim için küçük bir para değil . Şuan tedavi için birikimimiz hazır yarın bile maddi olarak gidip başlaya biliriz fakat korkuyorum negatif olursa 2. Deneme için maddi olarak en kotu 6 -8 ay beklemem gerecek bilmiyorum
Siz neler yaşadınız ben gibi bir kaygımız oldu mu bizim işimize yarayacak sperm sayımız 700 bin Total sperm değil ileri hareketli tüp bebekte kullanılacak kısım 700 bin ne olacak hiç bilmiyorum bilen biri benim yüreğimi ferahlatsin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?