• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif olursa korkusu ile baslayamamak

haveaniceday

En güzel bekleyişim yolunu ne kadar gözleyeceğim ?
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2018
749
2.486
113
Merhaba kızlar
Evlilikte ki 5. Yılımızı devirdik artık 6. Yılın içindeyiz bu süreç zarfında neredeyse hiç tedavi olmadık eşim için sayı arttırma amacı ile kullandığımız ilaçlarda işe yaramadı kürler de :( Bende PKO Doktorun anlatımı ile görünüm var yani pkoluyum fakat etkilemiyor tüylenme yok ani kilo alımı veya kaybı yok esiminde sayısı düşük. Durum kabaca böyle.

Şimdi ki derdim ise negatif sonuç alırım korkusu ile tüp bebekten çekinmek evet elbette bugüne kadarda hep negatif sonuç aldım ama bunun için 16.000 TL ödemedim bu parada bizim için küçük bir para değil . Şuan tedavi için birikimimiz hazır yarın bile maddi olarak gidip başlaya biliriz fakat korkuyorum negatif olursa 2. Deneme için maddi olarak en kotu 6 -8 ay beklemem gerecek bilmiyorum
Siz neler yaşadınız ben gibi bir kaygımız oldu mu bizim işimize yarayacak sperm sayımız 700 bin Total sperm değil ileri hareketli tüp bebekte kullanılacak kısım 700 bin ne olacak hiç bilmiyorum bilen biri benim yüreğimi ferahlatsin nolur :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:

Bizde bir yıl boyunca uğraştık madem değer düşük bence hemen tüpe geçilmeli. Bu değerlerle hemen rapor alırsın bekleme hiç bence.

Merhaba kızlar
Evlilikte ki 5. Yılımızı devirdik artık 6. Yılın içindeyiz bu süreç zarfında neredeyse hiç tedavi olmadık eşim için sayı arttırma amacı ile kullandığımız ilaçlarda işe yaramadı kürler de :KK43: Bende PKO Doktorun anlatımı ile görünüm var yani pkoluyum fakat etkilemiyor tüylenme yok ani kilo alımı veya kaybı yok esiminde sayısı düşük. Durum kabaca böyle.

Şimdi ki derdim ise negatif sonuç alırım korkusu ile tüp bebekten çekinmek evet elbette bugüne kadarda hep negatif sonuç aldım ama bunun için 16.000 TL ödemedim bu parada bizim için küçük bir para değil . Şuan tedavi için birikimimiz hazır yarın bile maddi olarak gidip başlaya biliriz fakat korkuyorum negatif olursa 2. Deneme için maddi olarak en kotu 6 -8 ay beklemem gerecek bilmiyorum
Siz neler yaşadınız ben gibi bir kaygımız oldu mu bizim işimize yarayacak sperm sayımız 700 bin Total sperm değil ileri hareketli tüp bebekte kullanılacak kısım 700 bin ne olacak hiç bilmiyorum bilen biri benim yüreğimi ferahlatsin nolur :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
Canım yaş geçiyor gerçekten bende öyleyim korkuyorum Bursa Pembe Mavi tüp bebekte 3 başarısız denemem var. Şükür ki bahçeci açıldı Bursa'ya oraya gidicem. İnşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

Merhaba .Benimde eşimin sperm sayısı ve hareketi çok düşük .Bir başarısız denemem var benimde , ekimde dondurulmuş embriyo ile deneyeceğim bir tane kaldı zaten .Açıkcası ne eşimin ne de benim umudum yok tutacağına dair .Bu arada eşimde farklı bir doktora gitti , o da bazı testler istedi , ona göre tedavi verecekmiş .Eğer bu tutmazsa aralıK gibi tekrar başka bir merkezde başlayacağım .O arada eşim de 3 aylık bir tedavi görür diye düşünüyorum .Denemekten başka çaremiz yok, korksakta ,Negatif de görsel yine de deneyeceğiz .Ben eşime diyorum maddi olarak gücümüz yettiğince ben sürekli deneyeceğim diyorum .Sizde deneyin , Rabbim nasip edecektir inşallah

Merhaba biz de tup bebek icin rapor aldik ve ilaclar haric 5.500 odedik. Rapor icin sartlar var onlara bakabilirsiniz. Ben Medical Park’a gidiyorum butun islemleri orasi yapiyor ve raporu size veriyorlar. Yumurta toplamada fazla embriyolariniz olursa onlari donduruyorsunuz. Basarisiz olursa sadece transfer yapiyorsunuz. Bir hastaneye gidip detayli bilgi alabilirsiniz. Korkulacak bir sey yok ertelemeyin bu stres sizi daha cok etkiler

Merhaba kızlar
Evlilikte ki 5. Yılımızı devirdik artık 6. Yılın içindeyiz bu süreç zarfında neredeyse hiç tedavi olmadık eşim için sayı arttırma amacı ile kullandığımız ilaçlarda işe yaramadı kürler de :KK43: Bende PKO Doktorun anlatımı ile görünüm var yani pkoluyum fakat etkilemiyor tüylenme yok ani kilo alımı veya kaybı yok esiminde sayısı düşük. Durum kabaca böyle.

Merhaba canim oncelikle cok gecmia olsun..ims yontemi diye birsey uygulaniyor..spermi 6000 kat buyutup en sagliklisini en hareketlisini seciyorlar..bu yontemi arasrtir istersen..benim eaimde sorun olmamamsina ragmen ben uygulatmayi dusunuyorum..simdi gelelim asil soruna..bende cok korluyorum..yaklasik bi 10 gun sonra tedavim basliyacakk..2.5 aydirda ilac kullaniyorum..hormon ve vitamin ilaclari ..belki yumurta kalitesine iyi gelir diye..iyi bir embriyolgun oldugu bi hastaneyi secmeni oneririm ozellikle..embriyologu iyiyse genellikle tup bebek doktorda iyi oluyo zaten..korkulacak bisey yok..bu onlemleri aldigin surece..cekinmee..allah korusun olmasa bile..8 ayda birikim yapabiliriz diyoaun..beklersin en olcak..ben 1 asilama 2 tup bebek yaptirdim..negatifti..simdi 3. Yu dusunuyorum..dedigin gibii maddi manevi cok zor..ben butun bu islemleri subattan beridir yasadim..yaklasik yani bi 9 ayin icinde oldu..maddi mabevi sarsiliyo insan ..ama elimden geleni yaptim demek istiyorum..olmassda Allah korusun..

Back