Negatif kan testinden sonra hamilelik haberi alan var mı....

jalem

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
46
1
16
Kastamonu
arkadaşlar 5 gün sonra adet günüm ben dayanamayıp kan testi yaptırdım ama malesf negatif (2.0).benim merak ettiğim benim gibi erkenden dayanamayıp 5 gün önce kan testi yapan negatif sonuçlanan ve adet günü bir kaç gün geçince hamilelik haberini alan var mı ?

evet canım tıpkısının aynısı benden bahsediyorsun :) bebeğim şimdi 7.haftasına girdi

canım ben adetime 2 gün kala kan testi yaptırdım sonucum 44.80 çıktı yani eğer 5 gün öncesinde yaptırsaymışım negatif çıkıcakmış daha yeni oluşmuş bebişim bence erken yaptırmışsın adet gününü bekle derim

evet sanırım erken yaptırmışım inşallah sizin gibi bende mutlu haber alırım.

adet gununu beklemedn hıç bi sonuca ınanma bence.ben mesela adetıme 3 gun kala kan testı yaptırdım sonuc negatıf cıktı.hanı kan testlerıne çok guvenılır ya bende guvendım negatıfse yok demekkı dedım ve yasadıgım gebelık belırtılerını hastalık sayıp ilaç bıle içmiştim.Rabbım korudu.dediğim gibi adetin geçmeden hiç bi teste guvenme

Son düzenleme:
her 2 hamileliğimdede negatif çıkmıştı evde yaptığım test. 2. gebeliğimdeki betahcg'mde bile çıkmadı ki 4 haftalık hamileymişim.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…