• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif idrar testine rağmen hamile olan var mı ?

Windula

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2018
11
0
6
32
Merhabalar.. adetlerim hep düzenlidir.. uzun süredir bebek denemesi yapıyoruz.. Bu ay adetim 9 gün gecikti ve ara ara kasık batması , akıntı , göğüs ve baş ağrısı yaşıyorum. 3 kere idrar testi yaptım ama hep negatif :KK43: Ama bu belirtiler ve gecikme kafamı karıştıryor.. İdrar testi negatif olup hamile olduğu öğrenen oldu mu ???

Merhabalar.. adetlerim hep düzenlidir.. uzun süredir bebek denemesi yapıyoruz.. Bu ay adetim 9 gün gecikti ve ara ara kasık batması , akıntı , göğüs ve baş ağrısı yaşıyorum. 3 kere idrar testi yaptım ama hep negatif :KK43: Ama bu belirtiler ve gecikme kafamı karıştıryor.. İdrar testi negatif olup hamile olduğu öğrenen oldu mu ???
Bu belirtilerin hepsini gecen ay yasadim adetlerim duzenli degul bnm ama bayagi bir gecikmeden sonra adet oldum cnm. 20 ye yakin test yaptim elbette bu zaman zarfi icinde hepside negatifti.. Yani umutsuzluk vermek icin soylemiyorum ama bu ay olmazsa diger ay olur ins cnm. Sabir.

Bu belirtilerin hepsini gecen ay yasadim adetlerim duzenli degul bnm ama bayagi bir gecikmeden sonra adet oldum cnm. 20 ye yakin test yaptim elbette bu zaman zarfi icinde hepside negatifti.. Yani umutsuzluk vermek icin soylemiyorum ama bu ay olmazsa diger ay olur ins cnm. Sabir.
İnşallah canım. Bekliyorum hala gelen giden yok. Benim adetim düzenlidir hatta saati şaşmaz kafamı kurcalayan da o oldu zaten bakalım kısmet

İnşallah canım. Bekliyorum hala gelen giden yok. Benim adetim düzenlidir hatta saati şaşmaz kafamı kurcalayan da o oldu zaten bakalım kısmet
Sen yine de dikkat et tabi cnm. Bakarsin gec dollenmedir. Insallah gönlündeki neyse o olur. Stres yapma ve gebelik belirtilerini vucudunda takip etme. Bu psikolijini daha cok yorar senin. Ikinci kizimda gaz haricinde neredeyse hic belirtim yoktu bnm. Surpriz oldu. Ilkimde ayni. Bazen hic belirtin olmadigi halde gebe bile olabilirsin. Sen bebek düşünüyorsan yumurtlama gunlerini degerlendir ve oluruna birak ve tabiki dikkatli ol düşündüğün surece. Ilac felan alna, çiğ ete elini bile sürme, ablam düşük yapti bu sebepten cig kofte yemiş etli. Cig yumurta mayinez salam sosis sakatat cig süt yani acik pastorize edilmemis peynir ciger dip baliklari bunlar ve dahasida var aklima gelmeyen uzak dur cnm. Sen önlemini al takdir Allah'in. Hayirli geceler:dua::KK24:d

Back