• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif idrar testi? Kan tahlili yaptırayım mı? Kızlar yardım!!

gunesss48

Bin Şükür 🙏🏻 Hoş geldin Ömrüme 🥲❤️🧿🧿
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2021
578
238
33
Kızlar selam sat 24 Mayıs. 6 haziranda aşılama yapıldı. Doktorum 12.gün kan tahlili yaptır dedi. Fakat benim adet ağrılarım başladığı için olmadı diye üzülüp gitmedim. Cuma günü çatlatma iğnesinin 2. haftasıydı regl olmadım, ağrılarım ara ara girmeye devam etti cumartesi de olmadım bugün sabah normal kaset test yaptım ve negatif çıktı. Sizce pozitife dönme ihtimali var mı? Arkadaşım idrar testinde çıkması için erken dedi çok mu erken sizce? Of kafam çok karışık ne yapacağımı şaşırdım. Kan tahlili yaptırayım mı? Yoksa adet günümü mü bekliyim?

Kızlar hala regl olmadım ve bugün bütün gün bel ağrısı yaşadım belim kopacak gibi ağrıyor 😖

Aşılama yaptirmissin ve kan tahlili yapmaya gitmiyomusun cok ilginc geldi bana..sonucunu olumlu yada olumsuz neyse ögrenmek icin bukadar bekleyemezdim doğrusu ..
Insalah guzel sonuc almani dilerim

Aşılama yaptirmissin ve kan tahlili yapmaya gitmiyomusun cok ilginc geldi bana..sonucunu olumlu yada olumsuz neyse ögrenmek icin bukadar bekleyemezdim doğrusu ..
Insalah guzel sonuc almani dilerim
Öncelikle teşekkür ederim güzel dileğin için 😊 kan tahlilini neden yaptırmadığıma gelirsek hem hastane bize uzak hemde regli ağrısı gibi ağrılar yaşadığım için umudum tükenmişti o yüzden gitmek istemedim.

Öncelikle teşekkür ederim güzel dileğin için 😊 kan tahlilini neden yaptırmadığıma gelirsek hem hastane bize uzak hemde regli ağrısı gibi ağrılar yaşadığım için umudum tükenmişti o yüzden gitmek istemedim.
Sonuç ne oldu kan verdinmi

Back