Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben doktora gostermedim sonucu netten baktim senin kac cikti sonuç benimde hic adet belirtim yok benimde cok duzenliydi ama gecen ay 4 gun once geldi bu ayda gecikti stresten mi acaba diyorum bir deCanım bende aynı durumdayım adetim 4 gün geçti kan testi verdim negatif çıktı , ama doktor daha erken belli olmayabilir pazartesi yada salı tekrar gel dedi .. çıkanlar var hatta mazeret günü gelmeden belli olanlar var ama bilmiyorum ...bakalım gideceğim tekrar ve hiç mazeret olacak gibi de değilim ayrıca mazeretlerim de çok düzenli benim ilk defa bu kadar gecikiyor
Stresten olabilir netten nasıl baktınız bana direk negatif dedi o değere bende baksamBen doktora gostermedim sonucu netten baktim senin kac cikti sonuç benimde hic adet belirtim yok benimde cok duzenliydi ama gecen ay 4 gun once geldi bu ayda gecikti stresten mi acaba diyorum bir de
Saglikocaginda baktirdiysan hangi sehirde yasiyosan onun halk sagligi sonuc yaz nete cikar orda tc ni ve barkod numarasini giriyorsunStresten olabilir netten nasıl baktınız bana direk negatif dedi o değere bende baksam
Barkod numarasını almadım ki bilmiyordum.. Neyse bence sende biraz bekle olmazsan tekrar gidersinSaglikocaginda baktirdiysan hangi sehirde yasiyosan onun halk sagligi sonuc yaz nete cikar orda tc ni ve barkod numarasini giriyorsun
Barkod numarasını almadım ki bilmiyordum.. Neyse bence sende biraz bekle olmazsan tekrar gidersin
Sadece hastaneler çıkıyor ben sağlık ocağına gitmiştim ?numaraya gerek yok canım
tahlilsonucları.gen.tr ye gir yönlendiriyor
Sadece hastaneler çıkıyor ben sağlık ocağına gitmiştim ?
Yok hayır çıkmadısağlıkocakları zaten hastaneye göndermiyormu?
bir baksana hastaneden
Nette okudum bazi kisilerde olmus ama bencede yokadet iki gun gecikmesine ragmen kanda cikmamissa yoktur canim. olsaydi en az 100 falan cikardi
Bende mi umudumu yitirsem ki ? O zaman neden adet olmadım kist falan olabilir mi ilk defa bu kadar geciktiNette okudum bazi kisilerde olmus ama bencede yok
Nette okudum bazi kisilerde olmus ama bencede yok
Stres bence canim benim gecen ay 4 gun once geldiBende mi umudumu yitirsem ki ? O zaman neden adet olmadım kist falan olabilir mi ilk defa bu kadar gecikti![]()
Hiç stres yapmadım ki bu ay unutmuştum bileStres bence canim benim gecen ay 4 gun once geldi
Aslinda bende bu ay cok takilmamistim ama bilmiyorum ki ya cok zorHiç stres yapmadım ki bu ay unutmuştum bile![]()
Ama doktor daha belli olmayabilir dedi , neden öyle dedi ?Aslinda bende bu ay cok takilmamistim ama bilmiyorum ki ya cok zor
Ben sonucu gostermedigim icin bana bosey demedi bilmiyorum ki 3 4 gun daha gelmezse tekrar giderizAma doktor daha belli olmayabilir dedi , neden öyle dedi ?