• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Negatif çıkıp hamile kalmak?

brcdndr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2013
139
10
118
İstanbul
Merhaba kizlar 9 aYlik evliyim benim adetim 12 gun gecikti evde yapilan testden yaptm bisey cikmadi kan verdm 2.0 cikti gogusumde aci var agri var akintimvar kasigimda da agri oluyor arada bi halsizlik durgunlukda var ustumde en son gecikme evlenmeden once olmustu stresden bide smdi oldu ama suan bi stresmde yok boyle olup hamile oldugunu ogrenen var mi hamile olmayi cok istiyorum herseye agliyorum dinazorlu film izledim ona bile agladim yani dusununn

Canım kanda cıkmamıssa belırtılere bakma psıkolojıktır hanı dıyorsun ya strrslı degılım dıye bu durumu buraya konu acacak kadar kafaya takıyorsan bence streslısındır ınsallah en kısa sırede kalırsın

Aile dostumuzla teyzem aynı dönem test yapmışlar, birinin kanda negatif idrarda pozitif , diğerinin idrar testinde negatif kanda pozitif çıkmıştı. Nitekim ikisi de hamileymiş :D Oluyor böyle değişik şeyler. Hayat bu, ne göstereceği belli olmuyor. Azcık daha sabır

Aile dostumuzla teyzem aynı dönem test yapmışlar, birinin kanda negatif idrarda pozitif , diğerinin idrar testinde negatif kanda pozitif çıkmıştı. Nitekim ikisi de hamileymiş :KK70: Oluyor böyle değişik şeyler. Hayat bu, ne göstereceği belli olmuyor. Azcık daha sabır

Merhaba bnde ilk kez 7 gun adet gecikmesi yasadim bu ay bugun idrar testi yaptim negatif . Belirtilerim ilk 2- 3 gun akinti hi yoktu sol kasigimda baya sanci oldu ara ara goguslerimde hafif agrilar vardi suan kasik sancim kalmadi ama sulu kokusuz seffaf akinti oluyo korkuyorum kotu bisey mi var sizce yardim edin lutfen yeni uyeyim

Canim ben hastaneye gittim ultrason kan testi ve alttan muayne hepsini oldm hamile degilmsim cok fazla intihap varmis o yuzden hastalanmamisim kasigimda agri varmis falaan ilacimi kullandm ertesibgun hastalandm zaten hastaligm bitincede fitil vermisti onu kullaniyorm yarindabo biticek kontrole gidicem yani kisacasi ben hamile degilmisim ama sen istiyorsan insallah hamilesindir canım

Back