NeFReTiM aŞkTan DoLayımı Ltfn Yorum Yazın =(

No_PRoMiSeS_BaBy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2009
25
0
Merhaßa ßi Çıktıqım Wardı Çok Sewiodum onu Samsunda aLmanCa öqRetmenLiqi okuodu ama reaLDen de Tanışıoduk ankaraLıydı we ßende Düqün içn ankaraya qttiqim Zaman ßuLuştuk ßeni aiLesiyLe Tanıştırdı we ßaßası ßni ewe ßıraktı o kdr Yakın Dawranıodu ki ßni Sewdiqine o kdr inandırdı ki ßni qözüm Kör oLmuştu Resmen KendimDen Çok ona qüweniodum..29 Haziranda Doqum qünümdü onun okuLu ßitmişti we Yaşadıqım şehire yani Didime qeLicekti we NişanLanıcaktık..ßuraya qeLmeden önce istanßuLa arkadaşının yanına qideceqini söyLedi..SaLı qünü de onunLa Kawqa eDip ayrıLdık we FotoqrafLarımızı Herşeyimizi SiLdm Faceßooktan onu da SiLdm..Daha ayrıLmadan 2 qün önce ßana Sni Kayßetmekten KorKuorum Dedi..onu siLdikten Sonra Çok Sewdiqim içn kopamadım we profiLine ßaktm..eski Kız arkadaşı Yazmıştı Duwarına..Kıza Msj attım SercanLa Çıkıomusun ßiz Dha yeni ayrıLdık ßni annesiyLe ßaßasıyLa Tanıştırdı fLn Dedm..Kızın ßna attıqı Cwp ßiz 2 Senedir SercanLa Çıkıoruz we annesi ßaßası ßnide Tanıo Siz ayrıLmışsınız işte yoLuna ßak dedi..Dayanamadm ew teLefonundan aradım we ßni aLdattınmı Die Sorduqumda ewet Cwpını werdi..Çok Kötü oLDum we ßuqn ßni arayıp ßi Daha ßni Rahatsız etme iLişkimi ZedeLiosun Dedi We ßen onun oLduqu Herşeyden Nefret eDiorum Samsundan aLmancadan anKaraDan Msnden Faceßooktan onun söLediqi sözLerden ßu ŞehirDen Kendi Doqum qünümden we Kendimden ßiLe Nefret eDiorum eLi eLime Deqdi qözü qözüme ßaktı Die..ßen onu Çok Sewiorum haLa da Sewiorum..ßu yaşadıkLarım Yaşıma qöre Çok ßüyük şeyLer kaLdıramıorum artık Yaşım 18 ßundan öncede ßazı SorunLarım wardı we 1 ayda 55 kiLodan 40 a düştüm we ßu oLaydan Sonra Yine qecem qündüzüm ßirßirine Karıştı Hep aqLıorum Sewdiqim ŞeyLeri Yapsam da yine akLıma qeLio unutmaya çaLıştıkça Daha Da ZorLuo Hafızam unutmamam içn..4 qündür ayrıyız we 4 qünde 2 kiLo Daha Werdim..noLur Yardım eDin ßu YaşadıkLarım NormaLmi ? ßunLardan Nefret eTmem NormaL mi ?

cnm nefret etmen normal.. yıkım yaşamışsın resmen. seni çok iyi anlıyorum. kız demiş ya yoluna bak diye.. sende öyle yapcaksın önündeki maçlara bakıcaksın. önüne daha güvenilir insanlar çıkıcak.. unut diyemicem.. zaman göstericek ama unutmaya çalış.. onun için kendini yıpratma çünkü o bunu hiç haketmiyor..
senin içinde tecrübe olmuş bak.. yani böyle düşün..

canım henüz yaşın çook genç ,çok tecrübesizsin ...
aşk'a aşık olabileceğin zamanların bunlar..
sorgusuz ,saualsiz buluverirsin kendini bu yaşlarda aşkın tam içinde...
elbette kaç yaşında olursan ol aşk acıtır seni,ama unutma ki ,yaşadıklarında senin kadar büyüktür ancak...

zamanla aşk'ı öğreneceksin sen ,aşk'a aşık olmayı da değil de seni gerçekten sevebilecek birine bağlanıp onun gözlerinde kendini görebilmeyi öğreneceksin ...
tecrübelerin bir yerden sonra seni yanıltmayacak çoğu zaman ..
şuan yaşadıklarını,hissettiklerini unutacaksın birgün emin ol...
kendine zaman ver ve kendini hırpalamamak için çaba göster,çünki geçip gidecek...
daha nice sevdalar var önünde...

önemli olan bundan sonraki hislerin için ,kendin için, tecrübe edinip,aynı hataya düşmemek ve doğru insanlarla ,doğru anları yaşamak ve hep mantıklı olabilmek için artık geçerli bir acın var ..
at bu acı tecrübeyi aklının bir ucuna ve devam et yaşantına...
dilerim bu son acı sevdan olsun boshayallersmile

ya ne denirki cok kotu cok anlayabiliyorum seni..sevgi bitmiyor kolay sadece alısıyorsun ama sana yaptıklarını aklına getirirsen inan yardımı dokunucak ve sogumaya baslıycaksın o kopek gibi gelecek kapına soylemedi deme sanıyoki baskasının kalbini kırıp baska ask yasayıp mutlu olabilirim ama degil oyle bir adelet isliyoki su dunyada kimse ustune gecemiyor ama cok serefsizmis kendileri yani

canım üzüldüm gerçekten ama bazı erkekler böyle şerefsizlik yapabiliyorlar ne yazık ki
gerçekten de herşey bi tecrübe diye bak herşey insana bişey öğretiyor emin ol
bak zaman gelicek adı siması bile aklına gelmicek
gülüceksin kendine o kadar üzüldüm boşunaydı diye
hatta niye o kadar üzmüşüm kendimi onun için diye kızıcaksın kendi kendine
o yüzden ilerde kendine kızmamak için kendini yıpratmamaya bak üzül ama ipin ucunu kaçırma hayata bağlan bi şekilde gerisi çorap söküğü gibi gelicek yaralrın iyileşicek...

sanki sanalsa kısa sürede tanışıp ilişkinizin başladıgı izlenimi uyandı bende.
o kızla ayrıydı o sıradada senle beraberdi kim bilir
kendine şu genc yaşta eziyet zulumden başka yaptıgın bir şey yokkaydirigubbakcemile
adam yoluna bakıyo yanındaki hatuna bakıyo bide kendine bakarmısın
onu böylemi ödüllendiriyosun:mymeka:
güçlü olarak ayakda durarak onun seni yıkamadıgını kanıtlaman daha harika olmazmı?:mymeka:
nişanlanmadan önce maskesinin düştüğüne şükür et benceolumunekankayizsmile

Kızın ßna attıqı Cwp ßiz 2 Senedir SercanLa Çıkıoruz we annesi ßaßası ßnide Tanıo Siz ayrıLmışsınız işte yoLuna ßak dedi..

Kıza bak ya hem 2 sene çıkıyormuş hem o sırada seninle olan ilişkisini de kabul hiç bir şey olmamış gibi sen işine bak ayrılmışsınız diyor. Hiç kıskanmıyor mu bu kız anlamadım. Ne geniş sevgililer var ya..

biriyle çıkmak terkedilme, aldatılma ve ayrılma riskini de beraberinde barındırır. ilişkiye başlayacak kadar büyük olduğuna göre altından kalkacak kadar da büyüksündür-tatlicadiarzu-

küçük falan değilsin... ve bu yükün altından kalkabilirsin.

sen sevebilirsin ama o seni sevmemiş.

iyi kandırılmışsın hatta aldatılmışsın ama sen hala bu adam için üzülüyorsan bir psikoloğa görünsen iyi olur

"yaşadıklarım normal mi?" cümlesinden kastın terkedilmek,aldatılmak ise normal . ama senin kendini böyle bir kişiliksiz kişi için hırpalaman hiç normal değil.kötükedihüso

onu, ne verdiğin kilolar ne de bozulan psikolojin ilgilendiriyor sanma. sadece kendine zarar veriyorsun

bir an önce toparlan ki "düşmanların çatlasın"guclubacismile

Öncelikle seni mutsuz eden kimseyi hayatında tutma...
Bu 1.
Seni aldatanı derhal def et!
şakkıdı
Bu da 2.
Adam seninle dalga geçmiş resmen, oynamış seninle fare gibi hala üzülüyorum diyosun ne için kim için ya?!? -tatlicadiarzu-
4. sü de biraz olsun imlaya dikkat et!
yasakkelime
Alfabemizde 'w' yoktur 'v' yerine kullanılamaz.
'ß' almancada kullanılan bir harftir, 'B' yerine kullanılmaz.
Tesadüfe bakın ki 'q' harfi de yoktur, 'g' harfi yerine kullanılamaz yani...
Ayrıca, bir de alfabemizin 'y' harfi vardır.... 'oluo, gidio' değil gidiyor oluyor demen lazım...
Ha bu arada cümle içinde harfler büyümezler 'NormaL, YaşadıkLarım, eDin' gibi...
Yazıyı okurken bunlara değinmeden edemedim maalesef...
Daha çok gençsin 18 yaşındasın adam seninle evleneceğim demiş diye hemen pembe bulutlarda geziyorsun.
:bbo:
Erkeklerin en klasik lafıdır bu seninle evleneceğim, ciddiyim seninle vs...
Lafı herkes söyler ama icraat gerek icraat...
kötükedihüso
Bu kadar kolay kanmazsın bundan sonra.
Hayat koca bir imtihan daha kimler çıkar karşına...
:1rolleyes:

selam genç arkadaşım 29 haziran doğum günün ise sen yengeç burcusun.

çok hasaas birisin. kolay kolay sevdiğin kişiden vazgeçemezsin belki. hatayı kendinde ararsın muhtemelen. geçmişe bağlısın... sevdiğini unutursan ona ihanet edeceğini düşünmüş olmalısın... ama inan değecek insan için üzül. değmez gözünden akan göz yaşına.. harcadığın vakte.. değmez...
en güzel terapi hiç yaşamadığın saymak .. hiç birr şey yaşanmamış saymak....zaten ne yaşadın ki.normal arkadaşınmış... bitmiş gitmiş... boşver en kısa zamanda yeni bir ayatına girecek sen izin ver... geriisni boş ver...
bu hayat sizin - hayat bize her zamn yol gösterir çektiğin acılar seni büyütür... şarkı dinlememeni tavsiye ederim. gülmek için birşeyler yap...
buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:
Unutacaksın,bir aşk yanılsamasıydı yaşadığın...
Unutacaksın,çünkü kendine saygı duymak için..
Unutacaksın,çünkü değer göremediğini öğrenmek, seni değersiz kılmaz,güçlü kılar..
Bir sonraki adımını atarken daha kontrollü,daha akıllı olacaksın.
Tecrübe bu işte...

off böyle şeyleri duyunca gerçekten çok üzülüorum ya canım benim sabırlı ol allah a havale et onu,bu nasıl bi vicdan ya kimseye güvenemicekmiyiz nasıl sakladı ben artık herşeyden şüphe duyuyorum böyle ama en iyisi yalnız olmak hiç evlenmemek kimseyi sevmemek ona kalbini açmamak mı anlamadım gittim:gitme:

ya benim anlamadığın, o aşık olduğun adamın sevgilisindeki de nası bi mideymiş, sonuçta seni de ailesiyle tanıştırdığını biliyo, mantık olarak onu da aldatmış, Allah'ım ne kadınlar var yaa, "yoluna bak" ha, boşver sen ucuz kurtulmuşsun, O hanımefendi düşünsün artık sevgilisini; boşver tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş:umursamaz:

canım benim allah yardımcın olsun çok zor.ama sakın arama tamammı bu seni küçük düşürmekten baska bi işe yaramaz canım

Şoklardayım şu andaa..:1shok::1shok:
Bir insan bu kadar da şereften yoksun olmaz ki.. Ne adamlar var şu dünyada..
O da gelip seni bulmuşş. Çok üzüldüm.
Korkunç bir durum ama herkesin dediği gibi yapabileceğin hiçbir şey yok.
Beni rahatsız etme demiş daha ne olsun. Böyle bir pisliği hayatında, gönlünde, ruhunda barındırmamalısın. Sebepsiz bir ayrılık fln olsa severek ayrılsanız koşullar elverişsiz olsa dicem ki tamam sevmeye devam edersin ister istemez. Ama böyle düşüncesizlikler yapıp seni hiçe saymış bir adam için asla değmez kend,ni üzmene. Arkana bakmadan devam et yoluna. Bir de 18 yaşındasın umarım okuyorsundur, uğraşacak işlerin vardır da atlatman çabuk gerçekleşir.

Gerçekten yaşadığınız çok zor bir durum, kendimi sizin yerinize koymaya çalışıyorum da... Ama ne olursa olsun olmuşla ölmüşe çare yok, siz o yüzden olanları bir kenara bırakın, o insanları(!) ve onlara dair her şeyi de hayatınızdan tamamen çıkarın her açıdan.

Sorunuzun cevabı bence evet. Çünkü şöyle bir şey vardır bence, bir insan ne kadar sevip aşık olabiliyorsa aynı zamanda o kadar da nefret edebilir. Aşk kutbuna ne kadar yakın olduğunuz nefret kutbuna da yakınlık durumunuzu işaret eder ki bence gerçekten de aşk ve nefret arasında gerçekten çok ince bir çizgi vardır.

Gerçekten size gönül genişliği, güç ve mutluluk diliyorum, umarım her şey çok güzel olur.