- 17 Aralık 2009
- 25
- 0
- Konu Sahibi No_PRoMiSeS_BaBy
Merhaßa ßi Çıktıqım Wardı Çok Sewiodum onu Samsunda aLmanCa öqRetmenLiqi okuodu ama reaLDen de Tanışıoduk ankaraLıydı we ßende Düqün içn ankaraya qttiqim Zaman ßuLuştuk ßeni aiLesiyLe Tanıştırdı we ßaßası ßni ewe ßıraktı o kdr Yakın Dawranıodu ki ßni Sewdiqine o kdr inandırdı ki ßni qözüm Kör oLmuştu Resmen KendimDen Çok ona qüweniodum..29 Haziranda Doqum qünümdü onun okuLu ßitmişti we Yaşadıqım şehire yani Didime qeLicekti we NişanLanıcaktık..ßuraya qeLmeden önce istanßuLa arkadaşının yanına qideceqini söyLedi..SaLı qünü de onunLa Kawqa eDip ayrıLdık we FotoqrafLarımızı Herşeyimizi SiLdm Faceßooktan onu da SiLdm..Daha ayrıLmadan 2 qün önce ßana Sni Kayßetmekten KorKuorum Dedi..onu siLdikten Sonra Çok Sewdiqim içn kopamadım we profiLine ßaktm..eski Kız arkadaşı Yazmıştı Duwarına..Kıza Msj attım SercanLa Çıkıomusun ßiz Dha yeni ayrıLdık ßni annesiyLe ßaßasıyLa Tanıştırdı fLn Dedm..Kızın ßna attıqı Cwp ßiz 2 Senedir SercanLa Çıkıoruz we annesi ßaßası ßnide Tanıo Siz ayrıLmışsınız işte yoLuna ßak dedi..Dayanamadm ew teLefonundan aradım we ßni aLdattınmı Die Sorduqumda ewet Cwpını werdi..Çok Kötü oLDum we ßuqn ßni arayıp ßi Daha ßni Rahatsız etme iLişkimi ZedeLiosun Dedi We ßen onun oLduqu Herşeyden Nefret eDiorum Samsundan aLmancadan anKaraDan Msnden Faceßooktan onun söLediqi sözLerden ßu ŞehirDen Kendi Doqum qünümden we Kendimden ßiLe Nefret eDiorum eLi eLime Deqdi qözü qözüme ßaktı Die..ßen onu Çok Sewiorum haLa da Sewiorum..ßu yaşadıkLarım Yaşıma qöre Çok ßüyük şeyLer kaLdıramıorum artık Yaşım 18 ßundan öncede ßazı SorunLarım wardı we 1 ayda 55 kiLodan 40 a düştüm we ßu oLaydan Sonra Yine qecem qündüzüm ßirßirine Karıştı Hep aqLıorum Sewdiqim ŞeyLeri Yapsam da yine akLıma qeLio unutmaya çaLıştıkça Daha Da ZorLuo Hafızam unutmamam içn..4 qündür ayrıyız we 4 qünde 2 kiLo Daha Werdim..noLur Yardım eDin ßu YaşadıkLarım NormaLmi ? ßunLardan Nefret eTmem NormaL mi ?