Filmin tanitim fragmani disinda hic begenmedim....Izlerken cok sinirlendim vatan sag olsun adi altinda pkk ya yenik dusmus bi grup asker...,Hicc sevmedim ama baskalarinin cok hosuna gitmistir bu film!!!!!Galip gelen onlar olmus:sinifsinif::sinifsinif:
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi Bize yakisan bir film degildi!!!!!!
Filmin tanitim fragmani disinda hic begenmedim....Izlerken cok sinirlendim vatan sag olsun adi altinda pkk ya yenik dusmus bi grup asker...,Hicc sevmedim ama baskalarinin cok hosuna gitmistir bu film!!!!!Galip gelen onlar olmus:sinifsinif::sinifsinif:
turkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragiturkbayragi Bize yakisan bir film degildi!!!!!!
bize yakışan bir film değildi derken? gerçeğin ta kendisiydi nefes.olmuyormu orada yaşananlar.aynıları defalarca yaşanıyor.Türk askerinin kanı her zaman kutsaldır,bu filmde Türk ü küçük düşüren yokki gerçek hayatttan bi kesit adeta.
Ne yazikkii gercek bu haklisiniz ama film yaparak birilerinin gururlandirmak hic hos degil,,,film olmamaliydi budurum... Kisacasi ben begenmedim..benim gibi dusunen eminim cok insan vardir!
Tek kelimeyle süper bir filimdi emeği geçen herkese teşekkürler..
Askerlerimizin telefon konuşmaları birbirlerine özlemleri dinledikçe gözyaşalarıma hakim olamadım.
Atamızın büstünü yerden alıp kaldırması insanı derinden etkiliyor..
Heleki o çatışma sahneleri bir an tv den dinliyoruz ya gözümün önüne geldi o sahneler..
Aslında çok şeyler yaşanıyor orada rabbim tüm askerlerimizi korusun vatan sizlere emanet turkbayragi turkbayragi