Nefes sorunu

Şu üfürülen aletlerden mi bahsediyorsunuz? :)
Geçen sene iş için sağlık raporu almam gerekiyordu,ölçmüşlerdi tam adını bilmiyorum ama orta. .. çıkmıştı orada, raporu bulamıyorum bakacaktım. Masa başı iş için olduğundan çok önemsememiş olabilirler.

Bende de bir kısmı var diyeceğim ve çok şaşırmayacaksın eminim ki :) Parfüme hassasiyetim dediğin kadar yok ama sıkılan ortamda yoğun ise nefesim daralır.Diğer söylediğin her şey hemen hemen bende de var. Üniversite okurken astımdım. Ama çok ağır düzeyde değildi, tedavi edilebilir noktadaydı. Onun etkisi vardı o dönem. Eve dönünce ev ortamında o durumu atlattım bir nebze.

Ama mesela hızlı yürüyemiyorum, suyun altında kesinlikle kalamıyorum, merdivenleri bir anda çıkamıyorum. Bunun sebebinin burun eti olduğunu düşünüyorum. Burun ameliyatı olmuştum ben ama burun etinde şişme hala var. Doktorum daha önce bundan kaynaklandığını söyledi. Astım testi yaptır ve kulak burun boğaza görün Bestimciğim

Bende şaşırmadım reçelciğim :)
Stresten bile oluyormuş biliyor musun? Ki bu ara stresten bol bir şey yok biliyorsun,bakalım merakla bekliyorum randevu gününü...
Sırayla gideceğim artık kbb ile göğüs hastalıklarına gitmekte kararsız kalmıştım doktor yönlendirir artık herhalde.

Stresten oluyorsa bizimki kesin ondandır o zaman :). Şaka bir yana Türkiye'de bazı doktorları biliyorsun, baştan savma iş yaparlar. Sen belirt ,kulak burun boğaza da gitmek istiyorum diye. Umarım önemli bir şey çıkmaz.

merdiven konusu geçen günkü çağla şıkelin programında kalp doktoru prof birgün sönmezin söylediklerini hatırlattı, bence kalbine damarlarına da bi baktır

ama psikolojik olarak hassas bi dönemde de olabilirsin, bişeye üzgün kafana çok takıyor da olabilirsin

tabii önce fiziksel bişey var mı diye baktır bence

Aynen öyle bununla atlatırsam amenna :)
Tabi canım,iyi bir doktordan randevu aldım ama belli de olmaz. Teşekkür ederim inşallah kalıcı bir durum değildir

Ay bu da aklıma geldi ama dillendirmiyorum stres artık hayatımın bir parçası olduğundan bilemiyorum ki tetikleyen odur belki.bakalım eğer doktor bir şey yok diyip savarsa en son kalp bölümüne de görünürüm.

genel stres değilde özellikle üzüldüğün bişey var mı, ne bileyim ayrılık ya da ölüm, ya da işten çıkarılma, işsizlik bence bunlar gayette nefes sorunu yapıyorlar

genel stres değilde özellikle üzüldüğün bişey var mı, ne bileyim ayrılık ya da ölüm, ya da işten çıkarılma, işsizlik bence bunlar gayette nefes sorunu yapıyorlar
Evet işten çıkarılma yaşamıştım başladığı zamanlarda...

Ben de alerjik rinitim.Nefes sıkıntım benim de var. Doktorum parfümden uzak durmamı söyledi.
Kulak boğaz ağrım ve nefes darlığım var.
Alerjik astım başlangıcım da var maalesef. Hap içince de uyuyorum.Muhtemelen ilaç verirler size de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…