isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.773
28.171
798
49

"Bekliyorum, Olana da olacağa da kucağımı açtım. Neler gelecek ve neler gidecekse hepsine bir eyvallah bıraktım. Dingin bir ruhla zapt ediyorum bedenimi, Endişelerimi yıkıyorum gözyaşlarımla. Titreyen ellerimle sakinleştiriyorum korkularımı. "inan ve bekle burada"diye tembihliyorum. Şüphelerin sarmaya başladığı düşünceleri bulutlara teslim ediyorum. Alıp çok uzaklara götürsünler diye. Buyurun, eşlik edin siz de düşüp kalkmalarıma..."

Esra Pınar'ın "Nefes Diledim" adlı eseri, 2023 yılında Siyah Beyaz Yayınları tarafından yayımlanmıştır. 153 sayfalık bu kitap, okuyucuları içsel bir yolculuğa davet ediyor. Yazar, yaşamın getirdiklerine ve götürdüklerine karşı dingin bir ruh haliyle yaklaşarak, endişelerini gözyaşlarıyla arındırıyor ve korkularını sakinleştiriyor. Şüphelerini bulutlara teslim eden yazar, okuyucuları da bu içsel düşüp kalkmalarına eşlik etmeye çağırıyor.

Kitap, okuyuculara yaşamın zorlukları karşısında sabır ve teslimiyetin önemini hatırlatırken, iç huzurun değerini vurguluyor. Esra Pınar'ın samimi ve derin anlatımı, "Nefes Diledim"i ruhsal bir rehber niteliğine büründürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…