Nefes darligiiii???

Oykumkrknn0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
28
9
1
27
Nefes darlığı hiç sizede oluyor mu? Agizdan alıyorum lakin sanki yetmiyor bazen bana neden olabilir

Olamaz çünkü bir nefes darlığına mı olacak mantıklı mı sence

Polyanna olma, patavatsiz gereksiz bir insanda olma. Hamile kadina ne dedigini düşünde sôyle yeter.
Konu sahibi hamileyim diye belirttseymiş arkadaşta ona göre yorum yaparmış, asıl patavatsız sizsiniz bence.

Nefes darlığı corona belirtisi hanım efendi. Gayet mantıklı. Ama tabiki inşallah öyle bişey yoktur. Kaç aylık hamilesiniz.

Nesi mantiksiz arkadasim habermi izlemiyosunuz illa 40 derece ateslemi baslamasi gerekiyo. Madem virus kapmadiginzdan eminsiniz size ne oldugunuda siz bilirsiniz bize neden sordunuz

Konu sahibi hamileyim diye belirttseymiş arkadaşta ona göre yorum yaparmış, asıl patavatsız sizsiniz bence.
Arkadasm tesekkr ederm bana katildigin icin ayrica sanirim 5 haftalik hamile galiba gordugume gore bu kadar kucukken nefes darligimi olurmus ya

Arkadasm tesekkr ederm bana katildigin icin ayrica sanirim 5 haftalik hamile galiba gordugume gore bu kadar kucukken nefes darligimi olurmus ya
Bende baktım 4 yada 5 haftalık. Teyit etmek için sordum. Biz bilmeliydik aslında hamile olduğunu, kaç aylık olduğunu rica a ederim bu arada

Bende baktım 4 yada 5 haftalık. Teyit etmek için sordum. Biz bilmeliydik aslında hamile olduğunu, kaç aylık olduğunu rica a ederim bu arada
Aynen suc bizde bencede nasil bilemedik yaa. Ayrica soru cok korkutucu degilmi yani nefes aliyorum ama yetmiyo diyo. Coronoyla yatip coronayla kalkiyoruz ne dusunelim biz yani ne cevap bekliyo acaba

Aynen suc bizde bencede nasil bilemedik yaa. Ayrica soru cok korkutucu degilmi yani nefes aliyorum ama yetmiyo diyo. Coronoyla yatip coronayla kalkiyoruz ne dusunelim biz yani ne cevap bekliyo acaba
Eminim soruyu dahi okumadan konu başlığını gören herkesin aklına gelmiştir.
neyse bizde felaket tellalı olmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…