- 16 Mart 2020
- 28
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi Oykumkrknn0
Nefes darlığı hiç sizede oluyor mu? Agizdan alıyorum lakin sanki yetmiyor bazen bana neden olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile bir kadini neden panik yaptiriyorsunuzCorona virüs
Nefes darlığı hiç sizede oluyor mu? Agizdan alıyorum lakin sanki yetmiyor bazen bana neden olabilir
Ben.niye.panik yaptiriym ya hayatimizin gercegi polyannami oluyim oyle bi ihtimal var bu belirtide degilmiHamile bir kadini neden panik yaptiriyorsunuz
Ben.niye.panik yaptiriym ya hayatimizin gercegi polyannami oluyim oyle bi ihtimal var bu belirtide degilmi
Ne diyosunuz siz ya. Ben falmi baktim hamilemi diye. Hamileyim diye belirtseydi ozman siz kimsiniz avukatimi. Sizsiniz gereksiz insanPolyanna olma, patavatsiz gereksiz bir insanda olma. Hamile kadina ne dedigini düşünde sôyle yeter.
Konu sahibi hamileyim diye belirttseymiş arkadaşta ona göre yorum yaparmış, asıl patavatsız sizsiniz bence.Polyanna olma, patavatsiz gereksiz bir insanda olma. Hamile kadina ne dedigini düşünde sôyle yeter.
Nefes darlığı corona belirtisi hanım efendi. Gayet mantıklı. Ama tabiki inşallah öyle bişey yoktur. Kaç aylık hamilesiniz.Olamaz çünkü bir nefes darlığına mı olacak mantıklı mı sence
Nesi mantiksiz arkadasim habermi izlemiyosunuz illa 40 derece ateslemi baslamasi gerekiyo. Madem virus kapmadiginzdan eminsiniz size ne oldugunuda siz bilirsiniz bize neden sordunuzOlamaz çünkü bir nefes darlığına mı olacak mantıklı mı sence
Arkadasm tesekkr ederm bana katildigin icin ayrica sanirim 5 haftalik hamile galiba gordugume gore bu kadar kucukken nefes darligimi olurmus yaKonu sahibi hamileyim diye belirttseymiş arkadaşta ona göre yorum yaparmış, asıl patavatsız sizsiniz bence.
Bende baktım 4 yada 5 haftalık. Teyit etmek için sordum. Biz bilmeliydik aslında hamile olduğunu, kaç aylık olduğunu rica a ederim bu aradaArkadasm tesekkr ederm bana katildigin icin ayrica sanirim 5 haftalik hamile galiba gordugume gore bu kadar kucukken nefes darligimi olurmus ya
Aynen suc bizde bencede nasil bilemedik yaa. Ayrica soru cok korkutucu degilmi yani nefes aliyorum ama yetmiyo diyo. Coronoyla yatip coronayla kalkiyoruz ne dusunelim biz yani ne cevap bekliyo acabaBende baktım 4 yada 5 haftalık. Teyit etmek için sordum. Biz bilmeliydik aslında hamile olduğunu, kaç aylık olduğunu rica a ederim bu arada
Eminim soruyu dahi okumadan konu başlığını gören herkesin aklına gelmiştir.Aynen suc bizde bencede nasil bilemedik yaa. Ayrica soru cok korkutucu degilmi yani nefes aliyorum ama yetmiyo diyo. Coronoyla yatip coronayla kalkiyoruz ne dusunelim biz yani ne cevap bekliyo acaba
Konuda silindi zaten ben sikayet ettim sizde ederseniz iyi olur hakaretlerde basladi cunku. Iyi aksamlar sizeEminim soruyu dahi okumadan konu başlığını gören herkesin aklına gelmiştir.
neyse bizde felaket tellalı olmayalım
Konu silmek yasak arkadasm ne sebeple sildinSanane afedersinde ya laf gebeliği yapmasana
Kime dediniz bilmiyorum ama şayet banaysa. Gebelik değil o ebelikSanane afedersinde ya laf gebeliği yapmasana