Nefes darlığı

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
28
Arkadaşlar merhaba 21 yaşındayin takıntı bozuklugum ve sosyal fobi sorunum var hastaliklara falan cok takiyorum ama son zamanlarda annemin hastaligi ve okul sorunum yüzünden cok stresli zamanlar gecirdim iyice artti stresim.Annemin kasları rahatsız biraz o yüzünden oturdugu yerden kendi kalkamadigi icin ben kaldırıyorum hep bir de göğüslerimi begenmedigim icin kendi kendime göğüs egzersizi yapiyordum evde.Son bir haftadir derin nefes alırken sol göğsümde batıcı bir ağrı hissediyorum veya esnerken falan.Bir de nefes darlığım var aldigim nefes yetmiyor sanki cok rahatsız oluyorum.Doktora gidicem yarın veya öbür gün.Ama yine de sormak istiyorum aranizda benim gibi yüksek streste olup anksiyete bozuklugu falan olabilir böyle göğüs ağrısı ve nefes darligi hisseden oldu mu?Aynı bu sekilde?

Selam canım nefes darligu benim ilk yasadigim anksiyete belirtilerindendi hareket yaotigin icin agri olur veya oksurduysen cok burnundan yavasca nefes al 4e kadar say sonra agzindan yavasca nefesi ver 8e kadar

Selam canım nefes darligu benim ilk yasadigim anksiyete belirtilerindendi hareket yaotigin icin agri olur veya oksurduysen cok burnundan yavasca nefes al 4e kadar say sonra agzindan yavasca nefesi ver 8e kadar
Ya benim sol göğsümde var ağrı arkasında böyle dedigin gibi derin nefes alınca bir de esnedigimde agrıyor orası genel de dik dururken bir de aldigim nefes yetmiyormus gibi oluyo nefes darligi korkutuyo beni tam bir haftadir böyleyim yarin gidicem doktora da senin de ayni böyle miydi ne kadar sürdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…