P Pinkcat1 Üye Kayıtlı Üye 9 Nisan 2018 11 2 42 12 Nisan 2018 Konu Sahibi Pinkcat1 #1 D vitamini düşük olup nefes darlığı sorunu yaşayan var mı? Sizdeki etkiler neler ?
Larisko Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Aralık 2017 1.488 770 32 15 Nisan 2018 Konu Sahibi Pinkcat1 #2 Pinkcat1 .!.: D vitamini düşük olup nefes darlığı sorunu yaşayan var mı? Sizdeki etkiler neler ? Genişletmek için tıkla... Ben derin nefes alamiyorum esneyerek alabiliyorum
Pinkcat1 .!.: D vitamini düşük olup nefes darlığı sorunu yaşayan var mı? Sizdeki etkiler neler ? Genişletmek için tıkla... Ben derin nefes alamiyorum esneyerek alabiliyorum
S senlitugce Yeni Üye Kayıtlı Üye 16 Nisan 2018 13 1 38 16 Nisan 2018 Konu Sahibi Pinkcat1 #3 nefes darlığı yaşamıyorum ama başka sorunlar oluyor. ben de nutraxin d3 vitamini takviyesi alıyorum. sizlere de öneririm fiyat performans açısından çok iyi bir ürün
nefes darlığı yaşamıyorum ama başka sorunlar oluyor. ben de nutraxin d3 vitamini takviyesi alıyorum. sizlere de öneririm fiyat performans açısından çok iyi bir ürün
S Seymanuur Yeni Üye Kayıtlı Üye 3 Aralık 2019 1 0 26 3 Aralık 2019 Konu Sahibi Pinkcat1 #4 Pinkcat1 .!.: D vitamini düşük olup nefes darlığı sorunu yaşayan var mı? Sizdeki etkiler neler ? Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunu yaşıyorum çözümünü bulabildiniz mi?
Pinkcat1 .!.: D vitamini düşük olup nefes darlığı sorunu yaşayan var mı? Sizdeki etkiler neler ? Genişletmek için tıkla... Bende aynı sorunu yaşıyorum çözümünü bulabildiniz mi?