Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayırlı olsun...Normal canım birkaç haftaya düzelicek 23.haftalarda tekrar başlıycak 26. Haftada düzelicek bende aynı durumları yaşadım sürekli derin nefes alma ihtiyacı duyuyordum ama şimdi şükürler olsun düzeldi ama istersen doktorunada söyle
Öncelikle Hayırlı olsun gebeliginiz. Ben de aynı sorunları yasadim. Benim Sorunum tsh hormanlarin dan kaynaklanmis.Gebelige bagli olarak tsh hormonum 9.5'a kadar yukselmis. Simdi troid ilaci kullaniyorum. Sizde de aynı problem vardir demiyorum. Ama aklinizin bir kosesin de bulunsun.
Büyük ihtimalle hamilelikten benim de olurdu yine de bi ara doktorunuza danışın. Hele bir de son aylara gelin. Telefonla konustugum insanlar bile gülüyorlar koşarken telefonla konusuyomusum gibi ses çıkıyor
Büyük ihtimalle hamilelikten benim de olurdu yine de bi ara doktorunuza danışın. Hele bir de son aylara gelin. Telefonla konustugum insanlar bile gülüyorlar koşarken telefonla konusuyomusum gibi ses çıkıyor