Nefes darlığı, göğüs sıkışması ve baygınlık hissi.

Kızlar son 2 gündür bendede darlık var sanki bişi sikistirio nefes alamıyorum gibi hissediyorum özellikle de sırtıma tuhaf ağrı giriyor usutmusum baya burnum felan akio acaba ondan mi

özel hastaneler riskli gebelerde pek doguma almak istemiyorlar bizde riskli gebeliğiz hiç kötü düşünme ben bebegimi kucağıma almayi düşünüyorum

hiç korkma pozitif düşün yorma kendini bende yürüyüce

Başka doktorlarada görün bence korkma desemde korkacaksin ama gerçekten erken ogrenmen iyi olmuş dogumda ortaya çıkabilirdi ameliyatı düşünemmeye çalış bebeğini kucağına al sonra kendi sağlığına yönel
Teşekkürler. .öyle bebeği düşünüyorum ama arada aklima geliyor İşte. 4 doktora gittik öğrenince. 5.doktorda doğuma kadar devam edip doğumda orda olacak inşallah. Hepsi aynı şeyi söylüyor bakalım
Hayirlisi olsun hakkinda dualarımdasin bebişin kizmi erkekmi

Kızlar son 2 gündür bendede darlık var sanki bişi sikistirio nefes alamıyorum gibi hissediyorum özellikle de sırtıma tuhaf ağrı giriyor usutmusum baya burnum felan akio acaba ondan mi
Çok geçmiş olsun hamileyken zordur grip doktora gitseydin keşke ama büyük ihtimal üşüttügün için olabilir hemen iyileşirsin ınslah :)

Benim şikayetlerim artarak devam ediyor. Henüz kilom aynı bebeğimin bana bir yükü yok. Buna rağmen nefesim tıkanıyor halsizleşiyorum. Kalbim ağzıma kadar çıkıyor resmen. Bugün minibüste fenalaştım nerdeyse yere yığılıyordum. Bütün vücudum karıncalandı uyuştu düşecek gibi oldum oturan kişiden yer istedim kulaklarım öyle bir uğuldadı ki hiç bir sesi duyamadım. Sağolsun bir bayan yardımcı oldu çikolata su falan verdi bi 10-15 dk sonra gözümü açabildim. Benim gibi bunları yaşayan var mı ya? Kardiyoloğa gittim ekg çekildim gebeler için kalp varmış oraya sevk etti sanırım eko çekileceğim. Biran önce şifa bulmak istiyorum, tek başıma çıkmaya korkar oldum. Bugün o kadar korktum ki anlatamam, düşüpte yavruma birşey olur diye ödüm koptu. Rabbim banada benim gibi şifa bekleyen herkese de şifa versin.

Benimde sol tarafımda 3 gndür derin nefes aldıkça bi batma var korktum bgn doktoruma gittim kalple ilgili değil dedi böbreklerde büyüme varmı diye baktı yok dedi bebek büyüdüğü için artık sıkıltırıyormış ağrı kesici gibi bişi verdi dinleniyorum ama çok ağrıdı bgn gene omzuma sırtıma vuruyor sol tarafıma yatamıyorum bile:KK43: sabrediyorum napalım

Zormuş vallahi, güle oynaya geçiren hamilelere imrenirdim. Benim için bu durumun en kötü yanı artık tek çıkmaya korkar oldum :KK43: inşAllah geçici birşeydir. Rabbim bizlerede bebeklerimizede şifa versin.

X