- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- Konu Sahibi Belki1Gun87
Kızlar son 2 gündür bendede darlık var sanki bişi sikistirio nefes alamıyorum gibi hissediyorum özellikle de sırtıma tuhaf ağrı giriyor usutmusum baya burnum felan akio acaba ondan mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
özel hastaneler riskli gebelerde pek doguma almak istemiyorlar bizde riskli gebeliğiz hiç kötü düşünme ben bebegimi kucağıma almayi düşünüyorum
hiç korkma pozitif düşün yorma kendini bende yürüyüce
Başka doktorlarada görün bence korkma desemde korkacaksin ama gerçekten erken ogrenmen iyi olmuş dogumda ortaya çıkabilirdi ameliyatı düşünemmeye çalış bebeğini kucağına al sonra kendi sağlığına yönel
Hayirlisi olsun hakkinda dualarımdasin bebişin kizmi erkekmiTeşekkürler. .öyle bebeği düşünüyorum ama arada aklima geliyor İşte. 4 doktora gittik öğrenince. 5.doktorda doğuma kadar devam edip doğumda orda olacak inşallah. Hepsi aynı şeyi söylüyor bakalım
Çok geçmiş olsun hamileyken zordur grip doktora gitseydin keşke ama büyük ihtimal üşüttügün için olabilir hemen iyileşirsin ınslah :)Kızlar son 2 gündür bendede darlık var sanki bişi sikistirio nefes alamıyorum gibi hissediyorum özellikle de sırtıma tuhaf ağrı giriyor usutmusum baya burnum felan akio acaba ondan mi
Çok geçmiş olsun hamileyken zordur grip doktora gitseydin keşke ama büyük ihtimal üşüttügün için olabilir hemen iyileşirsin ınslah :)
Çok teşekkür ederim:)kız :)seninki bellimiHayirlisi olsun hakkinda dualarımdasin bebişin kizmi erkekmi
Doktor kıza benzetti bakalim haftaya kontrolum var bu sefer ne diyecekÇok teşekkür ederim:)kız :)seninki bellimi
Uyu canım dinlenerek geçer grip zaten :)Canim uyumuşm açıldım biraz :) inşallah toparlariz hemencecik