- 6 Aralık 2012
- 132
- 37
-
- Konu Sahibi Belki1Gun87
baya zaman geçmiş sonucunuz nedir aynı sıkıntıyı şimdide ben yaşıyorum zira..Merhaba arkadaşlar tam 3 aylık hamileyim. Nefes darlığı sorunu yaşıyorum, yemek yerken dahi lokmamı çiğneyene kadar canım çıkıyor. 2 gün iyiydim yürüyüş yaptım dün ve bugün yaklaşık 10 dk ya yürüdüm ya yürümedim, iki göğsümün arası bir sıkıştı kalakaldım. Oturacak yer yoktu mecbur yavaş yavaş yürümeye devam ettim ama kulaklarımda şiddetli bir uğultu oldu bayılacak gibi oldum. Az öncede markete gittim geldim toplasan 100 metre yok ama evimin önü yokuş gene aynı sıkışma ve halsizliği yaşadım, elim kolum boşaldı eve zor attım kendimi. 3 ayda hiç kilo almadım tam tersine 1-2 kg kadar verdim ancak hafif bir karnım çıktı. Bunlar gebelikte normal geçici şeyler mi? Yoksa acilen dra mı gitmem lazım? Hipertiroidi yaşamışlığım var gebeliğin başında buna bakılmadı acaba tekrar o mu başladıda ben bu kadar halsiz yorgun kalıyorum?((
baya zaman geçmiş sonucunuz nedir aynı sıkıntıyı şimdide ben yaşıyorum zira..
Benmde kalpte sorun çıktı .sizin teşhis nedir acaba. Doğuma kadar kardiyolog da muayene edecekmis büyük hastanede doğum gerceklessin dediler. Bel..c diye bi hap verdi ama korkumdan icemedim halaBence hemen git ve kalp doktoruna baktır derim korkutma gibi olmasın ama kalp de olabilir 10 haftalik hamileyim bende ve kalp rahatsızlığım var normalde sürekli yürüyen ve gezen biriyim şimdi 2 adımlık yere gitsem kalp sıkışıyor nefes alamiyorum dikkat et kendine acil git ve şimdi sıkıştı geldim de ınslahh hersey normal cikar
Geçmiş olsun şükür sknti çıkmamış kansızlık halledilir. Benmde 3.ayda kalple ilgili sorun çıktı ameliyat diyorlar doğum sonrası. Son aylarim olduğu için nefes darligida sklastiHipertiroidim çıkmadı yalnız kansızlık çıktı. Hala çok yorulunca aynı şeyleri yaşıyorum.
Geçmiş olsun şükür sknti çıkmamış kansızlık halledilir. Benmde 3.ayda kalple ilgili sorun çıktı ameliyat diyorlar doğum sonrası. Son aylarim olduğu için nefes darligida sklasti
Öncelikle geçmiş olsun Çocuklukta ortaya çıktı benim ritim bozukluğu dediler 5 yıl öncede pulmener yetmezlik çıktı ve kapaklarda cökme var ben hamile kaldim ve direk doktora kalp problemimi söyledim üniversite hastanesine gidiyorum kadın doguma da kardiyoloji de doktorlar irtibat halindedir 6. ayda birdaha gidecem sakin korkma ilaç kullanmıyorum ben ama büyük hastanede dogum yapmanda fayda var senin problemin neBenmde kalpte sorun çıktı .sizin teşhis nedir acaba. Doğuma kadar kardiyolog da muayene edecekmis büyük hastanede doğum gerceklessin dediler. Bel..c diye bi hap verdi ama korkumdan icemedim hala
Mrb. Kan degerlerijiz kac cikti acaba? Benimde haksizlik ve vsyhinlij hussim var dr cok dusik degil diyo kansizliktanmi acaba diyorum. Hgb 10,6 ferritin 9 benim.Merhaba arkadaşlar tam 3 aylık hamileyim. Nefes darlığı sorunu yaşıyorum, yemek yerken dahi lokmamı çiğneyene kadar canım çıkıyor. 2 gün iyiydim yürüyüş yaptım dün ve bugün yaklaşık 10 dk ya yürüdüm ya yürümedim, iki göğsümün arası bir sıkıştı kalakaldım. Oturacak yer yoktu mecbur yavaş yavaş yürümeye devam ettim ama kulaklarımda şiddetli bir uğultu oldu bayılacak gibi oldum. Az öncede markete gittim geldim toplasan 100 metre yok ama evimin önü yokuş gene aynı sıkışma ve halsizliği yaşadım, elim kolum boşaldı eve zor attım kendimi. 3 ayda hiç kilo almadım tam tersine 1-2 kg kadar verdim ancak hafif bir karnım çıktı. Bunlar gebelikte normal geçici şeyler mi? Yoksa acilen dra mı gitmem lazım? Hipertiroidi yaşamışlığım var gebeliğin başında buna bakılmadı acaba tekrar o mu başladıda ben bu kadar halsiz yorgun kalıyorum?((
Önceden varmış ama hamilelik tetiklemis. Çok saol. Sadece nefes darlığı olsa iyi yine ilaçla falan halledelirde bebeğim varken ameliyat olma fikri ürkütücü üzücüSağol canım sanada çok geçmiş olsun. Önceden olan birşeymiymiş yoksa gebelikte mi oluşmuş? Allah güç kuvvet versin. nefes darlığı çok zor bir durum doğru düzgün birşey yapamıyorsun.
Benmde çocukken olmuş dediler. Hamilelik tetiklemis ama benm problemim yoktu kontrol esnasında farketti doktor. 1ay önce falan tüm planlarım düşüncelerim alt üst oldu. Özel bi üniversite hast başladım yeni. Kapakcikta kacirmami mi ne varmış ileri derece mitral yetersizlik. Kapakcigin degismesi lazımmış. Doğum esnasında komplikasyon gerekebilir diye büyük hastane onerdiler işte. Birde sezeryan onerdiler genelde ve başka çocuk düşünmeyin dedilerÖncelikle geçmiş olsun Çocuklukta ortaya çıktı benim ritim bozukluğu dediler 5 yıl öncede pulmener yetmezlik çıktı ve kapaklarda cökme var ben hamile kaldim ve direk doktora kalp problemimi söyledim üniversite hastanesine gidiyorum kadın doguma da kardiyoloji de doktorlar irtibat halindedir 6. ayda birdaha gidecem sakin korkma ilaç kullanmıyorum ben ama büyük hastanede dogum yapmanda fayda var senin problemin ne
Öncelikle geçmiş olsun Çocuklukta ortaya çıktı benim ritim bozukluğu dediler 5 yıl öncede pulmener yetmezlik çıktı ve kapaklarda cökme var ben hamile kaldim ve direk doktora kalp problemimi söyledim üniversite hastanesine gidiyorum kadın doguma da kardiyoloji de doktorlar irtibat halindedir 6. ayda birdaha gidecem sakin korkma ilaç kullanmıyorum ben ama büyük hastanede dogum yapmanda fayda var senin problemin ne
Hiç korkma canım biraz ilerlemiş seninki sezaryan yap zaten kendinide bebeğini de riske atma ama gerçekden sıkma canını benim halam kalp hastası 2 çocuk doğurdu ve ilk hiç bilmiyordu hastalığını erken teşhis konmasi önemli ınslah sağlıklı bu şekilde minigini kucağına alırsınBenmde çocukken olmuş dediler. Hamilelik tetiklemis ama benm problemim yoktu kontrol esnasında farketti doktor. 1ay önce falan tüm planlarım düşüncelerim alt üst oldu. Özel bi üniversite hast başladım yeni. Kapakcikta kacirmami mi ne varmış ileri derece mitral yetersizlik. Kapakcigin degismesi lazımmış. Doğum esnasında komplikasyon gerekebilir diye büyük hastane onerdiler işte. Birde sezeryan onerdiler genelde ve başka çocuk düşünmeyin dediler
Amin inşallah. Çok korktuk tüm aile akraba eş dost dua halinde. Ailelerimiz uzaktaydi eşimin ailesi erken geldi bu yüzden. Doktor yorulma nefes darligin artabilir bebeği alırız ozaman sana müdahale için vs dediler. .şimdi yuzlestim ama ameliyat durumu aklıma geldikçe korkutuyor. .Hiç korkma canım biraz ilerlemiş seninki sezaryan yap zaten kendinide bebeğini de riske atma ama gerçekden sıkma canını benim halam kalp hastası 2 çocuk doğurdu ve ilk hiç bilmiyordu hastalığını erken teşhis konmasi önemli ınslah sağlıklı bu şekilde minigini kucağına alırsın
özel hastaneler riskli gebelerde pek doguma almak istemiyorlar bizde riskli gebeliğiz hiç kötü düşünme ben bebegimi kucağıma almayi düşünüyorumHiç korkma canım biraz ilerlemiş seninki sezaryan yap zaten kendinide bebeğini de riske atma ama gerçekden sıkma canını benim halam kalp hastası 2 çocuk doğurdu ve ilk hiç bilmiyordu hastalığını erken teşhis konmasi önemli ınslah sağlıklı bu şekilde minigini kucağına alırsın
hiç korkma pozitif düşün yorma kendini bende yürüyüceAmin inşallah. Çok korktuk tüm aile akraba eş dost dua halinde. Ailelerimiz uzaktaydi eşimin ailesi erken geldi bu yüzden. Doktor yorulma nefes darligin artabilir bebeği alırız ozaman sana müdahale için vs dediler. .şimdi yuzlestim ama ameliyat durumu aklıma geldikçe korkutuyor. .
Başka doktorlarada görün bence korkma desemde korkacaksin ama gerçekten erken ogrenmen iyi olmuş dogumda ortaya çıkabilirdi ameliyatı düşünemmeye çalış bebeğini kucağına al sonra kendi sağlığına yönelAmin inşallah. Çok korktuk tüm aile akraba eş dost dua halinde. Ailelerimiz uzaktaydi eşimin ailesi erken geldi bu yüzden. Doktor yorulma nefes darligin artabilir bebeği alırız ozaman sana müdahale için vs dediler. .şimdi yuzlestim ama ameliyat durumu aklıma geldikçe korkutuyor. .
Teşekkürler. .öyle bebeği düşünüyorum ama arada aklima geliyor İşte. 4 doktora gittik öğrenince. 5.doktorda doğuma kadar devam edip doğumda orda olacak inşallah. Hepsi aynı şeyi söylüyor bakalımözel hastaneler riskli gebelerde pek doguma almak istemiyorlar bizde riskli gebeliğiz hiç kötü düşünme ben bebegimi kucağıma almayi düşünüyorum
hiç korkma pozitif düşün yorma kendini bende yürüyüce
Başka doktorlarada görün bence korkma desemde korkacaksin ama gerçekten erken ogrenmen iyi olmuş dogumda ortaya çıkabilirdi ameliyatı düşünemmeye çalış bebeğini kucağına al sonra kendi sağlığına yönel