Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba bugün saat 12.40 gibi bir ilaç içtim ilk boğazımda kaldı gibi sanki nefes boruma kaçtı gibi ordan da akşama doğru ciğerlerime indi gibi hissediyorum. Ya da tamamen psikolojik olarak hissediyorum. Başına böyle bir şey gelen var mı? Aramızda doktor veya hemşire olan var mı yardımcı olacak
Arkadaşlar merhaba bugün saat 12.40 gibi bir ilaç içtim ilk boğazımda kaldı gibi sanki nefes boruma kaçtı gibi ordan da akşama doğru ciğerlerime indi gibi hissediyorum. Ya da tamamen psikolojik olarak hissediyorum. Başına böyle bir şey gelen var mı? Aramızda doktor veya hemşire olan var mı yardımcı olacak
O da yanlış yapmış nefes borusu ile alakalı bişey yoktur diye dusunuyorum öyle olsa bu saate kalmazdınız.
Benim daha önce ani bı hareketten dolayı göğüs kismimda batma gibi bı his olmuştu nefes aldıkça bişey batıyor gibi oluyordu. Hastaneye gidince tahliller temiz çıktı ama bı iki ilaç vermişlerdi öyle geçmişti o his.
Sizinde buna benzer bı durumdur belki acile gitmekte fayda var ihmal etmeyin en azından içiniz rahat etmiş olur.