• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes almakta zorluk çekiyorum... :(

foreveryours

Çınar'ım....
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
1.091
88
363
Şu an bunları yazarken nefes zor alıyorum resmen.22 yaşındayım 2007 yılındanberi sigara içiyorum..Çevremde olsun,ailemde olsun sigara içmeyen kimse yok.1 aydır özellikle sigarayı yiyorum resmen.Canım istemiyor bazen 10 gün içmiyorum ama sonra dertli bi anımda gene içiyorum.Ama 1 haftadır sabahları değil geceleri özellikle nefes alamadığımı hissettim.Bi kaç ay önce doktora gittiğimde ciğerlerim temizdi..Hiç sigara içmeyen bir insanla aynı gibiydim onuda anlamadım doğrusu.Birden bırak demeyin onu denedm olmuyor.Azaltarak nasıl bırakılır bu zehir?Sabah kalkınca içmicem diyorum biri kahve içmeye geliyor yada ben gidiyorum karımdaki içiyorsa olmuyor..Herkes içiyor bir kişi bile içmese bana yardımı olucak..Eşim canı isterse içiyor istemezse içmiyor..Ama nasıl olcak bu iş yardım edin yaa :(((

Bende canım isterse içiyorum günlerce hiç aklıma bile gelmiyor.. senin işin biraz zor bırakmakta zorluk çekersn.

Back