Nefes almakta zorlanıyorum

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
Herkese merhaba
Sorunum şu kendimi bildim bileli burnum tıkalı yada artık zor nefes alabilceğim şekilde bunun için doktora gittim astım diyipte bi ton yan etkili ilaç dayadılar. Öle yan etkiler ki yararı zararından az. Başka doktorlarda alerjilerimin olduğunu söylediler toza olan alerjim en yüksek seviyede miymiş neymiş e tabi bunun daha kedisi var köpeği var hamam böceğine alerji nedir yahu. Konuşurken o kadar rahatsız edici oluyor ki sadece ağzımdan nefes alıyorum. Oda yetmiyor. Hep bir nefes nefese hali. Burun zaten tıkalı seste garipleşme. Bildiğiniz bir şeyler var mı ? Burun açmak için falan. Rica ediyorum ilaç önermeyin kullanmaya karşıyım.

Onerebılecegım sey ıyı bı dpktor ıyı bır arastrma bu arada gecmıs olsun ınsallah gecer

geniz etiniz varmı? gece horluyormusunuz ? kilolumusunuz ?
KBB doktoruna gidin sonrada iyi bir göğüs doktoruna gidin

Nefes almakta zorlaniyorum konularini acinca genelde ask acisi cikiyor. Gercek anlamiyla konu acilmasina sevindim. Umarim en kisa zamanda cozum bulursun. Problemin kokunu bilsek cozum onerisi daha iyi olabilirdi belki.

Iyi bir teshis almak icin doktor aramaya devam et bence. Verdikleri ilaci kullanmak zorunda degilsin.

Nezle yada alerji ihtimali yüksek ama dönem dönem değil de hep böyleyse o zaman anatomik bir rahatsızlık olabilir kanımca

Ben burun ameliyatı oldum 6 ay önce burnumda kemik vardı nefes alamıyodum amaleyattan sonra iyiyim çok şükür bazen tıkanıklık hissedersem doktorun verdigi bir ilacı kullaniyorum aslında ilac değil bence suya deniz tuzu gibi bisey katıp burnuna sirkülasyon yapmasıni sağliyorsun

Netten araştır,mehmet okuyan'in annesinin bir tarifi var,damla sakızı ve zeytinyağı ile,ünlü basketçimizde çocukken bu dertten muzdarıbmış bi bak istersen.....

Hamam bocegi alerjisi bende de var...yani aslinda rutubet harici herseye alerjim var...tikaniklik fazla yok ama diger hersey mevcut...dediginiz gibi ilaclar saatlik rahatlatiyor...iyi bir alerji uzmanina gitmenizi tavsiye ederim...ayrica ben keciboynuzunu kaynatip ictim.rahatlatti biraz

Bende de var aynısı doktora gittim bi tanı koymadı beş ay boyunca iki haftada bir kontrole gittim hep farklı ilaçlar verdi hepsinij yan etkisi mahvetti bende adam beni deniyor dedim bıraktım gitmeyi. Kemik eğriliği var burun içinde ama ondan değil dedi. Neyse canım kendi çözümü mü kendim buldum saçlarımın kendi kendine kurumasını çok severdim ama artık makineyle kuruyorum baya faydası oldu diplerine ıslak kalınca burnu baya etkiliyor. Birde ankasiyi den dolayı oluyor sınav zamanı yada kafaya birşeyler takip kaygı yapınca artıyor bunları azaltmaya çalış birde böyle dene bakalım

Bol bol temiz hava tabi imkânınız varsa.

Bence böyle şeyler birazda psikolojik olabiliyor benim alerjim var, nefes alamıyorum gibi sürekli düşünmek.

Nefes egzersizlerini de deneyin faydası olabilir. Geçmiş olsun.

Herkese merhaba
Sorunum şu kendimi bildim bileli burnum tıkalı yada artık zor nefes alabilceğim şekilde bunun için doktora gittim astım diyipte bi ton yan etkili ilaç dayadılar. Öle yan etkiler ki yararı zararından az. Başka doktorlarda alerjilerimin olduğunu söylediler toza olan alerjim en yüksek seviyede miymiş neymiş e tabi bunun daha kedisi var köpeği var hamam böceğine alerji nedir yahu. Konuşurken o kadar rahatsız edici oluyor ki sadece ağzımdan nefes alıyorum. Oda yetmiyor. Hep bir nefes nefese hali. Burun zaten tıkalı seste garipleşme. Bildiğiniz bir şeyler var mı ? Burun açmak için falan. Rica ediyorum ilaç önermeyin kullanmaya karşıyım.
Sana breathe right öneriyorum şuan gribim bende burnuma taktım gayet iyi sonuç verdi rahat nefes alıyorum takmadan önce otri burun spreyi var onu sıkın günde 3 defa ve ayaklarını vicks sürün üstüne havlu çorap giyin gece rahat yatarsiniz yanında çorbanizi vitaminlerini almayı unutma geçmiş olsun

Herkese merhaba
Alerji testi ve ona bagli tedavisi uzulerek belirtiyorum ki ilacsiz yolu yok
Hem rinitim var hem soguk sicak degisiminde 10 dan fazla hapsiririm akar tikanir hem gunes alerjim var nezle gibi olurum ayrica direk maruz kalinca dokuntu yapar azdigi zamanlarda antihistamik grubu ilac yada suruptan baska yolunu bulamadim hafifkende okyanus suyu tuzlu su cekme idare ediyorum
Gecmis olsun

X