• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes alıyor muyum ben;yasarken ölüyor muyum yoksa

askdevrim

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
296
Yer
Almanya
Nefes aliyor muyum ben,siz hic nefes alip verebilen bir ölü gördünüz mü daha önce..Hayir diyosaniz eger iste o benim,yasiyorum ama aslinda yasadigim hic birsey yok..
Ölüyorum; hergün biraz daha cok ölüyorum ve ben ölürken annemi göremiyorum ve ben ölürken annemin kokusunu özlüyorum.
Agliyorum ;ama gencligime mi akiyor gözyaslarim,caresizligime mi bilmiyorum...Yüregim kaniyor hissediyorum.kana bulasti ellerim kendi yüregimi bile kurtaramiyorum...Etrafim cevrildi cikamiyorum bu bosluktan,kurtulamiyorum..Yapayalnizim kimse yok,dost sandiklarim yok,ailem yok,sevdigim yok,tek basina kalmis kücük bi cocuk gibi caresizim,gitsem gidemiyorum ,kalsam kalamiyorum...Oysaki seviyorum herkesi,sevilmedigim kadar..Incitemiyorum kimseyi bu yüzden,nekadar acitsalar da beni acitamiyorum kimsenin yüregini..Seviyorum ben herkesi, belki de babamin beni hic sevmedigi kadar seviyorum,belki de hic görmedigim sefkat duygusu kadar büyük insanlara olan sevkatim ve belki de kaybedislerim hep bundan ..yok sayilislarim..
Affediyorum kimseye kin duyamiyorum,gözümün icine baka baka vuruyorlar yüregimden..sonra gelip af diliyorlar,yine affediyorum arkami döndügüm an yine yüregim ellerinde bi kez daha vuruyorlar..Ama bilmiyorlar bir insan on defa ölmez,ve bilmiyorlar ölülerin cani yanmaz,ölüler duymaz görmez...Evet bilmiyorlar duymuyorum ben artik,görmüyorum...Nefes almiyorum...
Ben ölüyorum...ve ben ölürken annemi özlüyorum,ben ölürken kardeslerimin yüzleri gözümün önünde agliyorum..Anneme mi agliyorum kardeslerime mi bilmiyorum...
Ben sussam yüregimin sancisi konusuyor sanki benimle,artik duymak istemiyorum,,artik kafamin icindeki sesler bitsin istiyorum...yaralarim kapansin..bos bos bakmaak istemiyorum baktigimi görebilmek istiyorum artik..
Özlüyorum hem de cok özlüyorum ,ama özledigim basit seyler,bir güler yüzü özlüyorum mesela,yüregime ufak bi dokunusu özlüyorum,sevkat dolu bir sözü özlüyorum...
Kaniyorum annem ben ,paramparca oldum,savruluyorum ,sen yoksun sesin yok,nefesin yokkk...Ölüyorum annem ben, daha cok erken degil mi annem daha gencim,daha yasamadigim doymadigim ne cok sey var..Tutunamiyorum annem tuttugum hersey kirildi,nefes alamiyorum annem ben ÖLÜYORUM.Tut ellerimden birakma beni ,tut ellerimden son kez sev beni annem

senı bılmem ama bugun ben ölüyorum sanki... 4 duvar üstüme gelio.. :43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

ben ara ara böyle hissediyorum :5::5: ben de bilmiyorum bu boşluğu yaratan ne düşününce cvp veremiyorum insanın bazen gidesi geliyor hiç bir neden yokken gözlere yaşlar doluyor bir omuz arıyor :44::44:

Back