nefes alırken zorlanma

algor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
738
2
34.haftamdayım...Özellikle geceleri yatarken sanki nefes alamayacakmış gibi oluyorum..yastığımı yükseltiyorum ama yine de uykum kaçıveriyor..bazen gündüzleri de böyle oluyor.derin derin nefes almak ihtiyacı hhissediyorum sık sık...bir de nefes alıp verirken sanki ciğerlerimin derinliklerinden tısıl tısıl sesler geliyor...aynı durumu yaşayanlar varsa yazsın lütfen...:sinifsinif:

bende 27.haftamdayım ve artık nefes allmakta güçlük çekiyorum özellikle çok iştahlı yemek yedikten sonra sanki göğsüme kadar tıkanıyorum ve geceleri sırt üstü yattığımda nefessiz kalıyorum sanki aldığım nefes yetmiyor derin derin nefes alıyorum ama bunlar gayet normal şeyler diye düşünüyorum..

29.haftamı bıtırıyorum zaman zaman nefes darlıgım oluyo benımde yastıgımı yukseltıyorum baskada yapıcak bısey yok sanırım... yururken konusamıyorum bıle o zaman bıle nefes nefese kalıyorum sankı kosuyomusum gıbı ne bılıyım ya garıp...

gebelik ilerledikçe nefes sorunu yaşamamız normalmiş kızlar..bebeklerimize daha fazla oksijen gitmesi için daha sık nefes alıyormuşuz farkında olmadan birde kan akış hızımızda artıyor onuda hissedebilirsiniz bunlar hep bebeğimize daha fazla kan gitmesi için olan şeylermiş..birde olabildiğince az sırt üstü yatın kızlar çünkü bu bebeğe daha az oksijen gitmesine sebep oluyormuş ve bizlerinde tansiyonunda düşüşe neden olurmuş o nedenle doktorum sağ yada soluna yat ama sırt üstü yatmamaya çalış diyor her muayenede:))

bende 33 haftalık ikizlere hamileyim.şu son 2-3 haftadır nefes almakta bende güçlük çekiyorum.gece yatağa uzandığımda burnumdan aldığım nefes bana yetmiyormuş hissine kapılıyorum.panik oluyorum ve uykum kaçıyor.bende ağzımı açıpta nefes alıp vermeye çalışıyorum.aslında bende panik atak da var.ya hamileliğimin doğal sürecinden kaynaklanıyor yada panik ataktan kaynaklanıyor bu nefes sorunu.hatta korkudan geceleri salonda tv karşısında uyuyorum,sonradan uyanıpta yatak odama geçiyorum.hepimize geçmiş olsun,umarım doğumdan sonra böyle bir sorun yaşamayız.

Allah cümlemizi bir solukta kurtarsın ...İnşallah sağlıklı bir:ecrin_bebek: şekilde bebişlerimizi alırız kucişlerimize....

amin canım.rabbim daha büyük dertlerden uzak tutsun cümlemizi.

bendede nefes darlığı oluyor.. bazende kalp çarpıntısı oluyor.. doktorum bunun sebebi kansızlık dedi..

valla hepinizinki çok büyükmüş ben daha 8 haftalığım bende bile var canım arar derin derin nefes alıyorum sanki yetmiyo eşim bile farketti neden böyle yapıyosun hep diyo ama napim sanki nefesim yetmiyo

mutlaka tedavisine başlamalısın Allah korusun basite alınacak bi durum değil hamilelikte canım...

bende kansızlık yok ama kalp carpıntısı ve nefes alamıyormusum hıssıde var bende bılmıyorum ozellıkle gece yatınca cıkıyor ortaya kalbı yerınden fırlayacak gıbı atıyor burnumdan aldıgım nefes yetmıyor agzımıda acıyor oyle denıyorum ozamanda bogazlarım kuruyor bırdemıde yanması sorunum var onun için yastıgımı yuksettım ama pek ıse yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…