Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nefes alıp verirken hareket ederken karnı böyle oluyor
merhaba kızım 3 aylık ve nefes alırken daha çok hareket ederken karnı böyle oluyor daha önce başına gelen varmı yada nedenini bilen çok rahat tuvaletini yapıyor huysuzuğuda yok uyku düzenide çok iyi
Genel kontrolünde doktora söyleyin solunumsal sıkıntıdan oluyor göğüs kafesinin iceri girmesi. Benim bebegimde sürekli oluyor ama kalpte sıkıntısı var ihmal etmeyin.
Genel kontrolünde doktora söyleyin solunumsal sıkıntıdan oluyor göğüs kafesinin iceri girmesi. Benim bebegimde sürekli oluyor ama kalpte sıkıntısı var ihmal etmeyin.
Yok ben bizdeki etkeni söyledim tabi öyle bi durum olsa doğumda anlasilirdi diye düşünüyorum. Gebelikte bana da söylemediler. Öksürük, hirilti, hızlı nefes alıp verme, gogus kafesi inip çıkıyorsa doktora bildirmenizde fayda var akciğer enfeksiyonu dahil pek çok şey olabilir içiniz rahat etsin.