• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nefes alamıyorummm!

generous

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
109
-1
0
Hatay
kızlar en son 28 haziranda adet gördüm daha sonraları belirtilerim olsa da kanamam başlamadı. 2 gün önce ultrasona girdim sol yumurtalığımda 4cm kist varmış. 8 hafta sonra büyüyor mu diye kontrolüm olacak.

Benim asıl derdim şişlikk!! Kızlar nefes alamıyorum resmen hamile gibiyim karnım büyüdükçe büyüdü geceleri uyutmuyor ne tarafa dönceğimi şaşırdım. Tarlusal kullanıyorum ama okuduğum kadarıyla pek işe yaramıyormuş. Zaten ramazan bişey yediğim yok ama çok kötüyüm, daraldım, sivilcelerim çıktı yüzüm tüylendi..

Soda, importal, yeşil çay vs hiç işe yaramadı. Bu kist bana hep engel mi olacak? çocuğumun olması zor mu? :((( lütfen yardımcı olunnn! :(((

enteresan kistten dolayı şişlik olacağını sanmıyorum
kabızlık varsa ondandır
ya da adet göremiyorum demişsin belki de sebep odur.
benim de 3x3.5 sol over kistim var ama şişlik şikayetim yok

adet görsem rahatlarım diye düşünüyorum :(( kafaya taktıkça daha çok şişiyor karnımın üst kısmı çatladı enine kıpkırmızı çizgi oldu gören şaşırıyor cildim gerilmekten helak oldu :((

adet görsem rahatlarım diye düşünüyorum :(( kafaya taktıkça daha çok şişiyor karnımın üst kısmı çatladı enine kıpkırmızı çizgi oldu gören şaşırıyor cildim gerilmekten helak oldu :((

Back