Canim benim kiyamam sabirli ol guzel olmak kolaymi bedel odeniyor ,hem sana tecrubeyle tavsiye burun icini serum siringa ile sık sık yika hayatcım daha cabuk acilacak su da tavsiyedirki nekdr hareket o kdr kan dolasimi o kdr odem alir bi bakmissin zaman zaman acilicak rahatliyacaksin ama muhakkak hareket bol suŞişliklerden dolayı şekli için uzunca bir süre bekliyoruz zaten bari nefes için beklemeseydik ama yapacak bişey yok heralde
Eczaneden serum poseti al bi tanede buyugunden siringa igne icine tak igneyi ve burnuna sık birinden sıkıp digerinden cikaricaksnn ,suan odemden hepsi normal 5ay doluyo inan hala sis disi,serumu burnuna hizli sık iki tarafindan da gecsin bi guzel bi poset sana 5 gun gider hemde 5 liraO dediğiniz şırınga tam olarak ney ? Bide sağ tarafımda bi şişlik var ondan dolayı yamuk duruyor düzelir mi ? Hiç gitmeyecek gibi geliyor
Aynen sıcaktan burun içimde hava hissedemiyorum sankiBenim de 1 ay oldu, hala tamamen açık değil. Özellikle sıcak ve nemli havalarda sol tarafım biraz daha tıkanıyor. Normaldir diye düşünüyorum.
Sıcaklarda ödemin arttığını düşünürsek, inşallah normal bir durumdur.Aynen sıcaktan burun içimde hava hissedemiyorum sanki
Inşallah kalıcı olmaz bir taraf gitti hemen bir taraf hala duruyor çok can sıkıcı bir durumSıcaklarda ödemin arttığını düşünürsek, inşallah normal bir durumdur.
Hadi bakalım inşallah yaBen 5 ay kadar iyi nefes alamadım. Yeni yeni biraz daha iyi nefes alıyorum. Hala sorun var ana eskisine nazaran bir tık daha iyi. Sanırım nefes sorunu düzeliyor. Yani umarım öyle olur.
Teşekkürler.Kesinlikle alerjik rinitin etkiside var alerjiye bağlı konkalarımız zaten normalden şiş oluyor birde burun içinde ameliyata bağlı şişlikler oluşunca iyice tıkanıyor.Tabi üç dört ay sonra ameliyat şişleri inince nefesin oldukça açılacak inşallahSanada geçmiş olsuun. Benimde alerjik rinitim var oda mı etki ediyor acaba bilemiyorum
Inşallah ya. Zaten sağ tarafım baya şiş gözle görülürTeşekkürler.Kesinlikle alerjik rinitin etkiside var alerjiye bağlı konkalarımız zaten normalden şiş oluyor birde burun içinde ameliyata bağlı şişlikler oluşunca iyice tıkanıyor.Tabi üç dört ay sonra ameliyat şişleri inince nefesin oldukça açılacak inşallah