Nefes alamama sorunu

heyyoys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
119
23
27
Merhabaa. Ameliyat olalı 19 gün oldu. Sağ tarafımda şişlik var ama şişliği geçtim bu kadar sürede hala güzel nefes alamamam normal mi ? Sanki sadece uç kısmından alıyorum yukarılar kapalı. Tecrübeli olanlar paylaşabilir mi ?

Merhaba o kadar yeni ki sabirli olun 5.ay bitiyor ve daha yeni yeni acildi.Tabii cok normal endiselenmeyin,ic odemler kiminde gec iner

O kadar çok yorum okudum ki her türlü şeyi söyleyen var korkuyor insan ya geçmezse diyorum😞

Zaman zaman bende endiselenmistim ama biliyordum acilacagini sabretmen lazim acilir islem gordu onca cok normal bak 5 ay diyorum yeni acildi dusun

Şişliklerden dolayı şekli için uzunca bir süre bekliyoruz zaten bari nefes için beklemeseydik ama yapacak bişey yok heralde 😞

Şişliklerden dolayı şekli için uzunca bir süre bekliyoruz zaten bari nefes için beklemeseydik ama yapacak bişey yok heralde 😞
Canim benim kiyamam sabirli ol guzel olmak kolaymi bedel odeniyor ,hem sana tecrubeyle tavsiye burun icini serum siringa ile sık sık yika hayatcım daha cabuk acilacak su da tavsiyedirki nekdr hareket o kdr kan dolasimi o kdr odem alir bi bakmissin zaman zaman acilicak rahatliyacaksin ama muhakkak hareket bol su

O dediğiniz şırınga tam olarak ney ? Bide sağ tarafımda bi şişlik var ondan dolayı yamuk duruyor düzelir mi ? Hiç gitmeyecek gibi geliyor 😢

O dediğiniz şırınga tam olarak ney ? Bide sağ tarafımda bi şişlik var ondan dolayı yamuk duruyor düzelir mi ? Hiç gitmeyecek gibi geliyor 😢
Eczaneden serum poseti al bi tanede buyugunden siringa igne icine tak igneyi ve burnuna sık birinden sıkıp digerinden cikaricaksnn ,suan odemden hepsi normal 5ay doluyo inan hala sis disi,serumu burnuna hizli sık iki tarafindan da gecsin bi guzel bi poset sana 5 gun gider hemde 5 lira

Benim de 1 ay oldu, hala tamamen açık değil. Özellikle sıcak ve nemli havalarda sol tarafım biraz daha tıkanıyor. Normaldir diye düşünüyorum.

Ben 5 ay kadar iyi nefes alamadım. Yeni yeni biraz daha iyi nefes alıyorum. Hala sorun var ana eskisine nazaran bir tık daha iyi. Sanırım nefes sorunu düzeliyor. Yani umarım öyle olur.

merhaba geçmiş olsun nefes problemi en erken 3 ayda düzelmeye başlıyor ben ilk ameliyatımda daha ilk günden nefes alabiliyordum ama şişlikler sürekli yer değiştirdiği için bi bir burun deliğim tıkanıyordu bi diğeri 3 aydan sonra nefesim düzeldi .1.5 ay önce minör revizyon oldum çok ufak 15 dk lık sadece burun üzerinde ciltteki doku birikmesi alındı ona rağmen hala nefesim tam eskisi gibi değil ama gün geçtikçe daha iyi oluyor.Benim alerjim olduğu için burun etlerim ara ara şişiyor o yüzden yüzde yüz nefesim düzelmiyor zaten onuda günlük rutin uygulamalarla aştım bence herkes yapmalı.Size tavsiyemde Sinüs rinse denilen bir uygulama eczanelerde aparatı ve bir iki aylık tozlarıyla satılıyor. O toz karışımlar bitince tuz ve karbonatı karıştırıp kendiniz evde uygulama yapabiliyorsunuz .Tüm sinüsleri bir dakika gibi kısa sürede temizliyor harika birşey.Daha önce çevremden duymuş ama uygulaması zor diye düşünmüş almamıştım ama 1 yıldır kullanıyorum ve hayatım boyuncada kullanmaya niyetliyim.Neyse sinüsleri temizledikten sonrada eğer burun etlerim şişse kulak çubuğuna biraz okaliptus yağı damlatım burun etlerime sürüyorum bir iki dakika sonra nefesim tamamen açılıyor.Fakat bu uygulamada burun ucuna sürmeden en ileride burun etlerinize sürünki burun delikleriniz yanmasın sadece burun etlerine sürünce yanma olmuyor freş bir nefes oluyor sadece

Sanada geçmiş olsuun. Benimde alerjik rinitim var oda mı etki ediyor acaba bilemiyorum
Teşekkürler.Kesinlikle alerjik rinitin etkiside var alerjiye bağlı konkalarımız zaten normalden şiş oluyor birde burun içinde ameliyata bağlı şişlikler oluşunca iyice tıkanıyor.Tabi üç dört ay sonra ameliyat şişleri inince nefesin oldukça açılacak inşallah

Teşekkürler.Kesinlikle alerjik rinitin etkiside var alerjiye bağlı konkalarımız zaten normalden şiş oluyor birde burun içinde ameliyata bağlı şişlikler oluşunca iyice tıkanıyor.Tabi üç dört ay sonra ameliyat şişleri inince nefesin oldukça açılacak inşallah
Inşallah ya. Zaten sağ tarafım baya şiş gözle görülür

X