nedirr? ne değildir?

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
kızlar bu pek dert sayılmaz ama akıl alabileceğim biri yok çevremde size danışmak istiyorum.ben temmuz ayında evlenicem ama korunma yöntemleri hakkında pek bir bilgim yok.Acaba jinekolog a gidip böyle bir şeyi danışsam komik mi olur ya da bana anlatır mı bana uygun olan yöntemleri? internette araştırma yapıyorum ama przvtf harici diğerlerini pek anlamadım hap nasıl kullanılır iğne nasıl bir şey falan?

KK ya takılıp da nasıl bu yöntemler hakkında bilgin olmaz?
Otur sıfırrrr

KK ya takılıp da nasıl bu yöntemler hakkında bilgin olmaz?
Otur sıfırrrr

hahahah burası sayesinde zaten hepsinin ne olduğunu az çok öğrendim ama tam anlamıyla nasıl olur ya da bana uygun olabiliecek hangisidir falan sanki doktor yardımı olmadan olmaz gibi geliyor.mesela hap nasıl kullanılır gidip eczaneden alıp öyle hergün içicem mi? kafam çok karışık :)

Ben hapı hiç bir zaman uygun bulmadım.
İlaç sonuçta 2014 teki ilaç sanayisine güvenmiyorum ben.
Bir yerini tamir ederken diğer yerini çürütüyor.

Evlilik belgelerinden sağlık raporu aldığınız doktor size heryeri bilgiyi veriyor

Evlilik belgelerinden sağlık raporu aldığınız doktor size heryeri bilgiyi veriyor

ay nikah için aldığımdan bahsediyorsanız ben o belgeyi veren adamın doktor olduğundan bile şüpheliyim:/ hiç öyle bir şey anlatacak gibi durmuyordu vallahi bakan doktor erkek işine gelmedi herhalde anlatmak.

Ben hapı hiç bir zaman uygun bulmadım.
İlaç sonuçta 2014 teki ilaç sanayisine güvenmiyorum ben.
Bir yerini tamir ederken diğer yerini çürütüyor.

zaten zehir gibi bir şey napıo yumurtaları mı çürütüo içerde anlamıyorum onu.sürekli hergün kullanmak bir ilacı böbrekleri bitirir.spiral da cerrahi bir şey onu ölsem yaptırmam.çocuğumub olmasından ölesiye korkuyorum.bu işler çok zor.

Yaşın kaçtı senin?
Neden ölesiye korkuyorsun?

Hiç de komik olmaz.
Bilinçlenmenin, bilgi edinmenin, üstelik bunu işin uzmanıyla yapmanın komik hiçbir yanı yok. İçiniz rahatça gidin öğrenin, sağdan soldan okuduğunuz şeylere her zaman güven olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…