Surayaldz Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2024 102 43 23 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Surayaldz #1 İlk idrarla yapılan test bugün regl olmam gereken gün Eklentiler 1000017097.jpg 104,3 KB · Görüntüleme: 25
Peraeylem ELİT ÜYE 💎 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Eylül 2020 2.536 1.717 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Surayaldz #2 İlk 5 dk icinde çıktı ise hamilesiniz gibi gösteriyor kan testi verin netlestirin bence
Surayaldz Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2024 102 43 23 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Surayaldz #3 Peraeylem .!.: İlk 5 dk icinde çıktı ise hamilesiniz gibi gösteriyor kan testi verin netlestirin bence Genişletmek için tıkla... Evet 5 dk içinde çıktı telefondan süre tuttum
Peraeylem .!.: İlk 5 dk icinde çıktı ise hamilesiniz gibi gösteriyor kan testi verin netlestirin bence Genişletmek için tıkla... Evet 5 dk içinde çıktı telefondan süre tuttum
Peraeylem ELİT ÜYE 💎 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Eylül 2020 2.536 1.717 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Surayaldz #4 Surayaldz .!.: Evet 5 dk içinde çıktı telefondan süre tuttum Genişletmek için tıkla... Bence gidip bir kan testi verin 2 gündür test yapıyorsunuz sanırım az önce başka konuda denk geldi konuşmalarınız zaten yüksektir çıktığına gore
Surayaldz .!.: Evet 5 dk içinde çıktı telefondan süre tuttum Genişletmek için tıkla... Bence gidip bir kan testi verin 2 gündür test yapıyorsunuz sanırım az önce başka konuda denk geldi konuşmalarınız zaten yüksektir çıktığına gore
Surayaldz Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2024 102 43 23 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Surayaldz #5 Peraeylem .!.: Bence gidip bir kan testi verin 2 gündür test yapıyorsunuz sanırım az önce başka konuda denk geldi konuşmalarınız zaten yüksektir çıktığına gore Genişletmek için tıkla... Yarına randevum var dayanamayıp sürekli yapıyorum kasıklarım ağrıyor regl olcam diye korkuyorum
Peraeylem .!.: Bence gidip bir kan testi verin 2 gündür test yapıyorsunuz sanırım az önce başka konuda denk geldi konuşmalarınız zaten yüksektir çıktığına gore Genişletmek için tıkla... Yarına randevum var dayanamayıp sürekli yapıyorum kasıklarım ağrıyor regl olcam diye korkuyorum
Peraeylem ELİT ÜYE 💎 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 4 Eylül 2020 2.536 1.717 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Surayaldz #6 Surayaldz .!.: Yarına randevum var dayanamayıp sürekli yapıyorum kasıklarım ağrıyor regl olcam diye korkuyorum Genişletmek için tıkla... Özelden de yaptirabilirsiniz
Surayaldz .!.: Yarına randevum var dayanamayıp sürekli yapıyorum kasıklarım ağrıyor regl olcam diye korkuyorum Genişletmek için tıkla... Özelden de yaptirabilirsiniz
UmayUmay0 Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2024 459 181 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Surayaldz #7 Kasık ağrısı gebeliğin ilk zamanlarında da olur. Başka testlerde de bu sonucu gördüyseniz büyük ihtimal hamilesiniz hayırlı olsun
Kasık ağrısı gebeliğin ilk zamanlarında da olur. Başka testlerde de bu sonucu gördüyseniz büyük ihtimal hamilesiniz hayırlı olsun
bebeklinick Zorla değilse bile zorbadır güzellik😉 Kayıtlı Üye 17 Ocak 2020 27.432 39.616 1 Ekim 2024 Konu Sahibi Surayaldz #8 Yıne herkese soypemeyın Betanız ıkı Gune bır duzenlı artıyor mu bakılsın Belki kimyasal olur belki Saglıklı dır bilemeyiz. Bedenimiz surprizler ile dolu
Yıne herkese soypemeyın Betanız ıkı Gune bır duzenlı artıyor mu bakılsın Belki kimyasal olur belki Saglıklı dır bilemeyiz. Bedenimiz surprizler ile dolu