Nedir tüm bu ağrılar ?

gezegeniko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2019
11
1
1
Arkadaşlar ben vajinismusum yeni evliyim eşim sayesinde yavaş yavaş atlatıyorum. Yılbaşında sürtünme yolu ile ilişki yaşadık. Aslına bakarsanız vajina yakınına bir boşalma olmadı ama bundan 1 hafta önce kasık, bel ve sırt ağrım başladı çok fazla olmakla birlikte çay, ilaç vs. hiçbir şekilde geçmedi. Üzerine bir de 12 gün adetim gecikti. Hiç böyle olmazdı. 5 gün önce sağlık ocağına gittim ve faranjit dedi. Nurofen ve iki sprey verdi, onları kullanıyorum. Boğazım ağrıyor, burnum akıyor ve şiddetli bir şekilde öksürüyorum. Kasıklarımda devamlı gaz var gibi. Beyaz bir akıntı mevcut. Ağrılarım devam ediyor, üzerine bir de faranjit oldum. Geceleri öksürük ve kasık ağrısından uyuyamaz hâle geldim. Ara ara vulva ağrısı da yasiyorum. Mide bulantım, baş dönmem, iştahımda bir sıkıntı, tuvalet sorunum yok ancak hâl böyle olunca dün idrar testi yaptım. Zaten dünden önce de 4/5 test yapmıştım son kez de dün yaptım. Negatif. Siz ne diyorsunuz? Stres kaynaklı yasiyor olabilir miyim tüm bunlari ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…