Nedir ne olabilir

Manolyanur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2018
840
213
33
Kızlar bir sıkıntım var doktora gittim bir sorun yok dedi ama ağrıdan kıvranıyorum. Adetin sekizinci günü başlıyor sol kasık akabinde karnımda ağrı. Adet olacakmışım gibi. Bazen aşırı şiddetli oluyor dayanamıyorum:( 3-4 gün sürüyor bu ağrılar. Yumurtlama öncesi ağrı olabilir dendi. Sizce olabilir mi böyle bir durumu yaşayan var mı, öncesinde böyle bir sorunum yoktu iki yıldır var :(

Kızlar bir sıkıntım var doktora gittim bir sorun yok dedi ama ağrıdan kıvranıyorum. Adetin sekizinci günü başlıyor sol kasık akabinde karnımda ağrı. Adet olacakmışım gibi. Bazen aşırı şiddetli oluyor dayanamıyorum:KK43: 3-4 gün sürüyor bu ağrılar. Yumurtlama öncesi ağrı olabilir dendi. Sizce olabilir mi böyle bir durumu yaşayan var mı, öncesinde böyle bir sorunum yoktu iki yıldır var :KK43:
Kist falan yok denildiyse. Yumurtlamadan oluyordur. Ama o kadar şiddetli olur mu bilmiyorum

Kızlar bir sıkıntım var doktora gittim bir sorun yok dedi ama ağrıdan kıvranıyorum. Adetin sekizinci günü başlıyor sol kasık akabinde karnımda ağrı. Adet olacakmışım gibi. Bazen aşırı şiddetli oluyor dayanamıyorum:( 3-4 gün sürüyor bu ağrılar. Yumurtlama öncesi ağrı olabilir dendi. Sizce olabilir mi böyle bir durumu yaşayan var mı, öncesinde böyle bir sorunum yoktu iki yıldır var :(
Aynı sorun bende de vardı idrar yolu enfeksiyonu demisyi dr. Bende hamileyim sanmistim bugün 15. Gün gecikmem sürüyor ilaçlardan sanirim

Ve halen devam ediyor mu
Hâlâ devam ediyor benim gebelik olabilir diye miligramı düşük ilaç vermiş dr biraz geç faydalanıyorum genelde oluyo bu sorun bende ayda bir tekrarlıyor adetim hiç s4kmezdi anca 1 gün erken ya da geç olurdum bu ay 15 gün oldu adet olmadım daha

Merhaba benimde benzer sorunum var hatta bu ay adet bitiminden 2 gün sonra başladı. 3 4 gün sürdü ve geçti. Kurtajdan sonra başladı benim bu durumum. O kadar doktora da gittim bi sorun yok diyorlar. Tek sol yumurtalığım var ve ağrım hep solda oluyor.

Back